Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence şu an kıyas için çok erken. Daha önce de söyledim; Katakuri'nin ağırlığı başkaydı ve başka olmasının sebepleri var. Luffy'nin ilk sağ kol rakibi olması, arc bossu olması vs. gibi. King bu özellikleri taşımıyor. Luffy'nin rakibi bile değil. O yüzden, güçleri kıyaslamak için arc sonunu beklemek lazım. Haki seviyelerinden falan çözeriz işi.
Şu an halen erken zaten.Densetsu ile bu konuda mazimiz eski bayağı ondan dillendirmeden duramıyorum :D King'te ileri silahlanma çıkmazsa bu sorunun cevabı net belli ama bence.
 
BM var iken kata maalesef boss değil idi.Keşke olsa bir lucci croco dan daha ağır karakterdi.Ha vs ortası yemek molası saçmalığı da işte ana karakter şeysi....
Katakuri, Luffy'nin final rakibiydi ya o arcta, o yüzden diyorum. BM ayrı. Mesela Dressrosa'da da boss Doflamingo'ydu, Fujitora değil. Bu arc da Kaido olacak muhtemelen.
 
Sol üstteki adama aşırı tilt oldum. Çok yapmacık. Böyle oturup anime izleyen varsa da cidden kendini kaybetmiş demektir.

Ben bunları hep görüyorum. Sol üstteki adam her videosunda andaval gibi bağırıyor. Belli ki önceden izlemişin ne böyle - 5 iqlu itici hareketler. Sadece o değil tabii sırf izlensin diye millet şekilden şekle giriyor, kendilerini rezil ediyorlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık