Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 988: Beklettiğim İçin Üzgünüm

Bölüm Nasıl?


  • Kullanılan toplam oy
    325
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tane kontrol edemediği karakter çizdi. Onlara da absürt bahaneler veriyor. Mom'dan yana hala inancım tam. Seviyorum kadını. 2-3 bölümlük daha şans vereyim bakayım. Baktım hala madara gözyaşlarına sarılırım. :agla:
Hayır bu karakterler illaki yenilecek sorun değil ama şimdi WB yi düşünüyorum Kaidoyu düşünüyorum Shanksi düşünüyorum BB yi düşünüyorum ya hiçbirinin üzerinden motor geçtiğini hayal edemiyorum yada hiçbirinin Hafızasını kaybettiğini hayal edemiyorum ama linlin bu insanlarla aynı kulvarda. Kontrol etmekte bir yazarlık hüneridir bence burda yani ben becerememek olarak görüyorum olayı.Keşke imkan olsada sorulsa amacın ne amacın diye.
 
Beckman'ı görene kadar Marco'yumu King'imi Kata'yımı översiniz bilmem bolca övüp de hevesinizi alın derim sadece. BM'nin bu tarz durumlara düşmesi normal kadın bu yani, hafızası tekrar gitmediği müddetçe sıkıntı yok ama giderse fakyu Oda.
 
1milyar beli üzeri adamlar olmalarına rağmen bu durumlara sokturtmadı.King havadaki gemilerini düşürdü,Queen Bm'nin baygınlığından faydalandı.Ona rağmen böyle saçma durum değiller.Franky,Choper,Brook kim Allah aşkına.Yakında Coby de Shanksın enseye şaplak atarsa şaşırmam.
Coby geleceğin Amirali zaten, olabilir. :good:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık