Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 988: Beklettiğim İçin Üzgünüm

Bölüm Nasıl?


  • Kullanılan toplam oy
    325
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burda nedense aklıma doglamingo geldi. o reyiz de delik açacaktı sanjide.


bakalım suit ne kadar etkili
 
Uyuyan hücreler uyanmıştır, "Sarı Saçlılar" artık aktiftir. Herkes tarafını seçsin. Bir taraf olmayan bertaraf olur. :a:
 
Kaido mu... O hırtı fplerle kotaracak ki ondan da emin değilim. Düz über süper güjlü karakterden öteye geçemeyecekse Oda ayıp eder.
Yonko Sağ kolu yaw adam. Bir şeyler beklemek bence yanlış değil. Belki Kid, Sanji ve Zoro üzerinden toplu bir şov falan yaptırır ki gidişat oraya gidiyorkaljsdflşkasdj
Hayır, güç gösterisi illaki yapacaktır ama Katakuri'nin ağırlığı aslında sadece gücünden kaynaklanmıyordu. Koca arctaki son ve en güçlü düşmandı. Luffy bununla ölüm kalım mücadelesi verdi. Delikanlı karakterdi, herkese kendini sevdirdi falan. Çok fazla artısı var yani. King, Katakuri'den güçlü olsa bile, daha fazla ağırlık hissettireceğini sanmıyorum. Crocodile'nin hala konuşulması gibi bir durum oluştu Katakuri'de de.
 
Sanji burda King'in tekmesini diziyle blokluyor.Çarpışmada haki yada çatlama efekti var.


King melez formuna dönüşüyor Sanjiyi gagasını mızrak gibi kullanarak delmeye çalışıyor. Sanji bu darbeyi yersem göğsünde bir delik oluşur diye düşünüyor suiti kullanarak görünmez oluyor Saldırıyı savuşturabilir mi bilemiyorum.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık