Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bioshock serisini üçüncü kez baştan sona oynuyorum. Böyle bir seri bir daha gelmez. Devamının gelmesini isterim ama gelmese de sıkıntı olmaz. Zirvede başlayıp zirvede bitirdi benim için.

 
Aslında son 2 yılda öğrendim ki bi oyunu benim gözüm tutmadıysa başkalarını dinleyip almamam lazım. Ne kadar överlerse övsünler. Yine de gittim %83 indirimi kaçırmak da istemediğimden ac dyssey aldım.

Ben monster hunter world’ü de görünce beğenmeyip övgülerden dolayı aldım ve oyunu 900 saat oynadım. Onu hala unutamadığım için belki öyle bişey olur diye aldım. Yüksek fiyatla asla risk almam artık ama bu indirimden dolayı girdim riske.
Kendi gözüm varken tanımadığım insanları
dinlemeyi bırakmam lazım. İzlerken gördüğümden bile daha kötü çıktı combat. Eğer sürekli beni zorla combat’a sokarsa bitirebileceğimi sanmıyorum.

gameplay’i beğenmezsem herkesin öve öve doyamadığı açık haritasını, yan görevlerini severim sandım. Yan görevler zaten o iğrenç gizlilik ve dövüş mekanikleri kullandığın kamplara dalmaktan ibaret. Açık harita ise her AC oyunundaki gibi boş ve ölü.

iyi yönleri var. İlk 5-6 saat zevk aldım baya. Karakterler iyiydi, ana karakter iyiydi, yol tarifinden yol bulma iyiydi, harita da fena durmuyordu. Okçuluk ve gizli vuruşlar normaldi.
Ama kombat sanki çok iyiymiş gibi ilk adadan ayrıldıktan sonra “x kadar asker öldür, x kadar erzak yak, x kadar kampın parasını çal” gibi görevler verilince soğudum oyundan.

Oturmuş bi dövüş sistemi yok. Herşey çok kaotik. Bi saldırı düşmanı ne kadar sarssın, saldırı mesafesi ne kadar olsun, cooldown’lar ne kadar olsun, animasyon ne kadar sürsün gibi şeylerin cevabını hiç düşünmeden yapmışlar. Daha 1 tane normal hissettiren dövüşüm olmadı.

ha bu arada mağaranın dibine de girsen, şehir merkezinde de olsan, dağın tepesinde de olsan, ana görevdeki bi savaşta da olsan, senin tarafından olan bi ordunun ortasında da olsan senden 2-3 level üstte bi mercenary’i arkanda spawn’latmak hangi gerizekalının fikriyse cehenneme VİP bileti almak istemiş herhalde.

karakteri kasıp sadece okçu olarak oynamayı deneyeceğim (şimdilik assassin’im). Gizlilik de perk’lerle fena değil ama oyun zorla yakın dövüşe sokunca uzun sürdüğü için sıkıcılaşıyor. Yakın dövüşe girmezsem zevk alırım muhtemelen.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık