Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zehirli de olsa yemek yemek daha iyi olsa kasaba halkı kendini asmaz, bebekleri öldürmezdi. Zoro aç değildi daha beter durumdaydı.
Açlıktan bayılmadı karpuz gibi yarıldı üstüne adamın kılıcı çekmesini engelledi üstüne bedenini zorlayan bir saldırı kullandı. Bunlardan önce uzun bir süre zehirli yiyeceklerle beslendi.
Kendi aç olmadığını ima ediyor.:D
 
Arlong'un arc'ındaki Zoro'nun durumunu biliyorsun değil mi? Ona rağmen Arlong'un karşısına çıkan Zoro ve Sanji'ye bakabilirsin. :bilmem:Mr.1 ve Mr.2 yakın bile değil. Hatta Mr.1'ın yanındaki hatın Mr.2'den daha güçlü. Kaku ve Jabra var işte yakınlık denilebilecek.

Neyse baya uzun yazı yazılır da gerek yok. Ben her zaman bunu savunuyorum Luffy, Zoro ve Sanji her biri kendi liginde. İleride birbirlerini zorlayabilirler. Ancak hiçbir zaman denklik olmayacak.
Kesinlikle katılıyorum mr1 ile mr2'yi bir tutuyorlar hala. Mr1 çelik savunmasını geçtim hayvani saldırıları vardı o arc'ta. Bon Clay ilk girişte 1 tekme attı diye denk olduğunu sananlar var yazık gerçekten. Kaldıki Crocodile yeni dünyaya tekrar açılırken Daz Bones'ı özel olarak yanına alıyor, işine yarayacak tek adam o olduğu için muhtemelen, Mr2'yi adamdan saydığını düşünmüyorum pek.

Kaku ve Jyabura'da yakın değil. Kaku 1 binanın 2-3 katı olan kocaman kuleyi rankyakusu ile kesebilen bir adam. Sadece dourikiye bakarak güç seviyesi yakınlığı tutulamaz, o sadece TEMEL FİZİKSEL GÜÇLERİNİ oluşturuyordu TOPLAM YETENEKLERİNİ değil. Kaku'nun zoan meyvesi > Jyabura'nın zoan meyvesidir. Rokushiki ustalığında Jyabura tekkaiyi hareket halinde kullanıyorken Kaku'da Rankyaku'da aşırı ustadır, ayrıca kılıç ustasıdır. Totalde Kaku, Jyabura'dan 1 beden güçlüdür hatta o arc'taki Sanji'yide yenerdi bana göre Kaku. Diable Jambe bile Kaku'yu yenmeye yetmezdi. Ashura'ya yenilmiş adam Diable Jambe'ye yenilmezdi diye düşünüyorum. Jyabura ile Kaku'yu sadece douriki kafasıyla bir tutmak saçma bu yüzden.

East Blue'da rakipler arasında çok fark yoktu tabiki ama Zoro yaralıydı orada, yoksa Arlong'a bile yürüyebilirdi bir ihtimal.
 
Son düzenleme:
Kakunun fazladan kılıç ustalığı vardı. Her türlü Jyaburadan bir gömlek üstün. Boşuna cp0da yer almıyor. Jyabura ona denk olsa o da cp0da yer alırdı.
Sadece kılıç ustalığı değil, meyve olarakta Kaku güçlü, 6 stildede Kaku öndedir. Jyabura '' Tekkaiyi hareket halinde kullanan tek kişi benim '' diyordu ama Blueno vs Luffy'e bakılırsa Tekkai'yi hareket halinde Blueno'da kullanıyor. Jyabura yıllardır Blueno'yu görmediği için hala tekkaiyi HAREKET HALİNDE kullanan tek kişiyi kendi sanıyor. Blueno '' Tekkai Sai '' adlı atağı ile büyük binanın üstündeki zemini yarıp geçmişti ve bunu hareket halinde yaptı gayet mangada bu görülüyor.

Kaku, Dof'un TEKMESİYLE kestiği büyük alana yakın bir alanı 2'ye cart diye ayırdı resmen, baya büyük yeri kesiyordu. Burnuyla shigan versiyonu BİGAN atıyordu. Ayrıca rankyakuyu shuriken tarzı atan birisiydi o derece usta adam. Üstüne birde kılıç ustalığı vardı ortalamada olsa. Jyabura toplamda Kaku'nun 1 gömlek gerisinde gayet. Zaten Oda, cp0'da göstermeye tenezzül etmedi ama bakalım.
 
Son düzenleme:
Douriki sadece TEMEL FİZİKSEL GÜCÜ oluşturuyor yahu hala neyden bahsediyorsunuz. Leopar meyvesi > Zürafa meyvesi > Kurt meyvesi. 6 stil ustalığı olarakta Lucci > Kaku > Jyabura. Zaten bu ilk 3 isim Lucci > Kaku > Jyabura olarak her alanda birbirinden üstünler hemen hemen. Sadece dourikiyle güç seviyesi kuracaksak Pica > Jack ediyor güzel kafa gerçekten. Pica kocaman bir şehri dalgalandıracak kadar güçlü vururken Jack 1 hortum atağıyla o kadarını bile yapamayabilirdi, sadece Douriki ile değil yani olay, toplam Rokushiki ustalığı+teknik+meyve+meyve kullanımı her alana bakmak gerekli.
 
Douriki sadece TEMEL FİZİKSEL GÜCÜ oluşturuyor yahu hala neyden bahsediyorsunuz. Leopar meyvesi > Zürafa meyvesi > Kurt meyvesi. 6 stil ustalığı olarakta Lucci > Kaku > Jyabura. Zaten bu ilk 3 isim Lucci > Kaku > Jyabura olarak her alanda üstün hemen hemen. Sadece dourikiyle güç seviyesi kuracaksak Pica > Jack ediyor güzel kafa gerçekten. Pica kocaman bir şehri dalgalandıracak kadar güçlü vururken Jack 1 hortum atağıyla o kadarını bile yapamayabilirdi, sadece Douriki ile değil yani olay, toplam Rokushiki ustalığı+teknik+meyve+meyve kullanımı her alana bakmak gerekli.
Meyve'yi daha dövüşten bir saat önce yemiş adam meyveye daha akıllı hakim olamayan Kaku nasıl meyve gücü olarak Jyabura'dan üstün bir anlatmanı isterim üstelik ne zamandır Zürafa > Kurt oluyor :D Kurt>Zürafa. Ben Kaku'nun 20 dourikilik fazlalık fiziksel gücü hariç ekstra bir işini pek görmedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık