Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465
Aile kuracağım diyen adam korsanlar kralı ile denk oluyor :oops:
Wb yi güçsüz kılan zaten aile kurmak istemesi. Squardo gibi birinden kılıc darbesi yemesinin bașka mantigi yok. Rogera da zaten kk olmakla ilgilenmiyorum sadece aile kurmak istiyorum demisti. Böyle bir amacı olan adam rogerı gecemezdi zaten. Yani WBnin potansiyeli belkide Rogerdan daha yüksek idi ama aile kurmak istemesi gücünün önüne geçti. Demek istedigim sanji ile zoronun motivasyonları farklı, sanjinin potansiyeli zorodan çok olsa bile aynı WB gibi gücünü gölgelemeyi seçmiș așçı olarak. BM arcında da bunun örnegini gördük, BMyi sakinlestiren sanjinin pastasiydi. Yani hayalleri savasa odaklı olmayan kișiler gücsüz olacak diye birsey yok ama bu kendini geliștirmesi açısından bir engel teșkil ediyor diye düșünüyorum. Aynı șey garp içinde söylenebilir, belki istese MF de sakazunin kafasını patlatıp gücünü gösterebilirdi ama kendi ideolojisini ciğnemiș olurdu o zaman. Yani bu adamlar pasif kalmayı kendileri seçmiș o yüzden bir amaç dogrultusunda ilerleyen 2 esit kișiden kazanan kiși, amacı olan kiși olur demek istiyorum. Amacı onun iradesini biraz daha güclü tutmayı basarıp onu daha da güclü yapacaktır cünkü. Mesela luffy don krig ile dövüșünde ölümle burun buruna geliyor ve meyve kullanicisi oldugu icin denizin dibine boylarken, sanjinin söyledigi söz manidardır. "Neden bu kadar ileri gidiyorsun, bırak gitsin" gibi birseyler diyordu. Ama luffynij amacı KK oldugu icin don krieg gibi birine yenilemezdi ve yenilmedide zaten. Iradesi üstün gelip savası kazandı.
 
Konunun bu kadar uzaması aşırı saçma timeskipden beri zoronun kendi kalibresinde düşmanla karşılaştığını göremedik daha nasıl kıyaslayabilelim.
 
Hangi güç dengesi? Sanji reyiz kopardı attı dengeyi. Bence Luffy ve Sanji Kaido'ya dalacak. Bir de kral haki patlatır. Gözünü de açar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık