Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 988 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son sefer Zoro korumuştu çocuk kontenjanını bu sefer Sanji'ye kalacak gibi. Ama ne olur bilemedim. Momo'yu alıp kaçabilir ve dövüşe Zoro devam eder falan.
 
Eğer seri cidden 5 senede bitecekse ki zaten dahada az kaldı, korsan kral tayfası olacak ekipte bi tane yonko üstü birde ortalama yonko seviyesi bir üye olmalı bence. Bu arc ta yonko devirme arcıysa lufy ve zoronun içinde olduğu 4-5 kişilik (muhtemelen kid law drake luffy ve zoro olan ) bir ekip kaidoyu devirmeli ki mugiwara tayfasının bi adım önde oldugu belli olsun ve tayfanın sonraki en güçlüsüde sag kolla denk yada üstün seviyeye çıkması lazım yani sanjininde sag yada sol kol dengi yada üstü olması lazım ki normal yonko tayfalarından farkları oldugu belli olup korsan kral ve tayfası olsunlar. Bu arcta bunların olması için şimdilik en uygun arc karşıda en güçlü canavar var .

Şöyle düşünün eski ve tek korsan kral tayfası üyeleri 75-80 yaşında amiral le dalga geçiyor , tayfadaki bir tane miço yeni yonko oluyor, diğer miço tek sebep olmasada o tayfadan diye savaş lordu falan oluyor güçsüz olsada... bizim tayfadada en az 5-6 adamın gerçekten güçlü olması lazım karşılaşacakları çok güçlü tayfalar ve en son dünya hükümeti var.
Yani bence sanji king yada queen i almazsa bile yenilmemeli...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık