Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Garp, Sakazuki'yi Öldürebilir miydi?

Öldürebilir miydi ?


  • Kullanılan toplam oy
    332
Ahahha Luffy'nin karşına gelip de yamulmayacak karakter yok. Roger, Wb bile tövbe ister. Kaido 1 tane vurdu buna, yarısı da boşa gitti. Üzerinden 10 gün geçti çığlık attırarak Kiku deliyor bunu. Serideki en güçlü adamı 10 günde Luffy için uygun konuma getirdi. Aka, Luffy'nin karşısına geçsin 2 saat sonra magma üretmeyi unutur. Akainu indirildiğinde söveceksin böyle işmi olur diye. Kaçınılmaz son.
He he Luffy için. Luffy için doğrudan Luffy'i çok güçlü cizemiyor da önce Luffy'e tek yediriyor sonra da ondan güçsüz adamlardan Kaido'ya zarar aldırıyor ve her şey Luffy için oluyor. Mantığa bak yav.

Zaten WB de Luffy yüzünden rezil oldu.
 
dövüşseler kazanırdı ama öldüremezdi. adam öldürmek kolay değil one piece'de. Bu yetkiye sahip birkaç kişi var birisi akainu, Garp'ın öldürme yetkisi olmadığı için öldüremez. Örneğin bir korsan olan kafa dedenin kafasını yamultmuş ama öldürememiş.
 
Garp ile Kizaru'nun verdiği zararlar aynı sayılır. Marco ikisinde de meyve ile kalktı. Gören de Garp cidden tek attı sanacak.
Marcoda o meyve varken feriştahı tek atamaz.
Bu konuda katılıyorum babasının yüzünü alan atağı direkt olarak aldı ve tankladı. Sende gücüne saygı duyuyor ve kabul ediyorken bir Amiral, Sağ Kola cehennemi nasıl yaşatıyor ? Katakuri, Marco, beckman falan Amiralleri gibi çok über adamlar.
Sağ kollarda amirale hasar verecek saldırı yok.
Tamam benim dediğim gibi yenememiş. Bende diyorum Amiral tek atamadığı için eziklenen karakter diye. Aaaa bu arada hani Yonko=Amiral ya hani. Tek yada 2, hadi olmadı bi 10 yeterli olabilmeliydi. Kizaru için, bilemedim şimdi. :hmm:
Sen Teechin marcoya iki attığını falan sanıyorsun herhalde xd
 
Marcoda o meyve varken feriştahı tek atamaz.


Sağ kollarda amirale hasar verecek saldırı yok.


Sen Teechin marcoya iki attığını falan sanıyorsun herhalde xd
Jozu bile Kuzan'dan kan alıyor. Marineford arc'ı İki, üç çarpışma ile geçiyor tamamen Bir sağ kolu amiral karşısında ne kadar gördük ki ? Hasar verecek saldırı yok dedin. Marco zaten açıkça belli oluyorki savunma ağırlıklı bir karakter.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık