Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987: Sadık Uşaklar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek bölüm Don Slime vs Neo benzeri bir Nekomamushi vs Kaido görürüz gibi geliyor bana. Eğer Sulong formunun hakkı verilecekse buna benzer bir vs gerçekleşebilir. Sen ne düşünüyorsun? @Reiper
 
Ben anlamadım ki bu kaidonun tayfasını abi adamın komutanları nerede ne yapıyor hiç biri gösterilmedi resmen , bana çok aciz kalan ekip gibi geldi.
Sonra marca-peros nasıl birlikte peros anayı sattı mı ?
Trafalgar'ın yanındaki Hawkins'e benziyor oda kaido tarafından el mi değişti.
Bigmomun kalan ekibi ne oldu denizimi boyladı , peros tek denizi şeker yapıp kendinimi kurtardı :D
Bigmoma zaten güvenilmez sanjinin ailesinden biliyoruz kaido inse göbek atacak resmen :D ve hala luffy ile niye ağız dalaşı yapıyorsun geldin madem badozlama dalsana yav oda uzattıkca uzatıyor...
 
Çok güzel bölümdü.

Net olarak belli olmuyor ama ben Kaido zayıfladığı için yaralandı ve bunun farkında değil olarak algılıyorum bölümün başındaki aksiyonu. Başka türlüsüne söverim çünkü sabaha kadar. Bakalım şimdi Kaido bu adamlara ne yapacak o zaman daha net belli olur.

Bölümün en haklı insanı Ulti. Gerçekten Yamato harikasın bebeğim ama bırak şu şizofren muhabbetleri, seveyim Oden'i sana bir şey olmasın. Tayfaya gel de yeni kimlik çıkaralım sana.
Bölümün en trollü BM. Kaido noldu la öldünmü kodumu salağı çekiyor adama Luffy'e sataşıyor falan orijinal manyak işte anasını satayım.
Bölümün en yalandan gazlayanı Luffy. Atar giden yapman çok güzel kafana koyduysan alayına girer her türlü dövüşürsün tamam da bırak şimdi alayınızın içinden geçeceğim ayaklarını. BM uzun bir süre akıllarda bile yoktu zaten yeme bizi şimdi dua et de BM cehennem olup gitsin.
Bölümün en sinsisi Marco. Peros'un aklını çelmiş ama umuyorum eşeğini sağlam kazığa bağlamışsındır zerre güvenilecek adam değil karşındaki.
Bölümün en şekil adamı Neko. Ulan Arthur reise saygım olmasa son paneldeki halini avatar yapardım, yanlış zamanda yanlış kişi karşısında dönüşüyorsun ama canın sağ olsun.

Kaido da bir karizmayı çizdirdi bir toparladı bu bölüm değişikti. Önce yaralan sonra ayıldım ehehe de. Önce Luffy'e seni duydum yavrum beklerim çek ardından çocuk gibi ben zati ona koyduydum muhabbeti yap. Oden'i hatırlayıp tribe gir sonra gene aynı savaşa vurgu yapmak için düşmanlarını açığa çek. Değişikti ama hoşuma gitti açıkçası.
Kaidonun zayıfladığıni gösteren bir sahne yok. Ancak 9 kının ciddi miktarda haki kullandığını çizmiş mangaka. Eli kolu bağlı adamın üstüne 9 kişi çıkıp tüm hakilerini salıyorlar, buna rağmen çok da bir şey yapamamışlar. Kinemon birkaç cm kılıç saplamış, bir de izonun kardeşi Kaidonun eline kılıç sokmuş, bu kadar yaralanması normal.


Gelecek bölüm Don Slime vs Neo benzeri bir Nekomamushi vs Kaido görürüz gibi geliyor bana. Eğer Sulong formunun hakkı verilecekse buna benzer bir vs gerçekleşebilir. Sen ne düşünüyorsun? @Reiper
Yok be imkansız bence :) Don Slime vs Neo tek taraflı bir dövüştü. Neo kum torbası vaziyetindeydi, Kaidonun Neo gibi dayak yemesi (gerçi Neo bilerek dayak yiyordu) mümkün değil. Şuan Kaido dönüşüm yaptığı için avantajlı. Minkler tüm kabile dönüşüm geçirip Kaidoyu dönüşümden çıkmaya zorlayacaklar. Ama yine de kolay ve tek taraflı olmayacaktır diye tahmin ediyorum. :)
 
Kaido büyük oranda yıpranır bu savaşta. Kınları geçtim onlarca Sulong formunda Mink olacak. Baya baya ciddi bir durumla karşı karşıya aslında Kaido.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık