Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Marineford'daki Beyazbıyık Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı?

Gerçekten de Whitebeard Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı ?


  • Kullanılan toplam oy
    396
Ben seri sonu Karasakal ve Luffy'i tanrı seviyesi gibi bir şey bekliyorum ondan dedim :ehe:. İkisi diğer kişilerden ayrı bir seviye olacak
One Piece'de diğer serilerde olduğu gibi Top Tier ile High-Mid Tier arasındaki uçurum o kadar yüksek değil. Yani Zirve karakterlere epey bir yakın güncel Yonko'lar bence. Atıyorum Prime Nagato, Jiraiya, Edo İtaçi gibi tiplerle Kaguya arasında ciddi bir uçurum var, tek atma durumları bile olabilir. Ya da EoS Yhwach ile Kyouraku arasında da öyle bir ilişki olabilir. Ama OP'de o kadar fark görmüyorum ben.
 
Bak seri giddikçe haki üzerine kuruluyor. Gözlem hakisinin ileri seviyesini gördük, silahlanma hakisini görüyoruz, sıra Shanks'de ?
Ağızları açık bırakacak Shanks. Diyecekler ki balığa kol verdi. Evet bunun sebebi Oda'nın seriye bu kadar büyüteceği düşünmediği için önemsememesi. Ama bunu da seriye yedirecek. Hatta daha kolu verdirdiğinden itibaren çözümü de verdiğini düşünüyorum. Olay Benn'in sözlerinde saklı. Orada Luffy'ye güçlenmesi gerektiğini bir musibetle anlatıyor ve ama bir amaç veriyor. Bahsini ondan yana kullanıp kolunu feda ediyor. Shanks Roger'e bir şey sorduktan sonra ağlamıştı. Shanks hem kaptanın hem de kendisinin beklenen kişi olmadığını anladığı için ağladı bence. Luffy'nin yaşı uyduğu için ve hislerine güvendiği için ona bir amaç verdi. Shanks bu serinin yazarıdır :at:
Seride her şeyin anahtarı haki tabiki. Ama meyve de önemli. Karasakal en güçlü iki meyve ile en büyük iki düşmandan biri olacak İm ile birlikte. Ve Shanks'ın meyve yemiş olma ihtimali de var hala. Hız ile ilgili bir şeyler var o tayfada. Belki Lucky Roo belki Shanks. Bakalım. Daha hain çıkma ihtimali de var az da olsa :)
 
Marineford'daki Beyazbıyık en güçlü değildi, çünkü ağır sağlık sorunları vardı. Kaido ve Linlin onu yenebilirdi bence. Xebec ise bana göre tartışmasız en güçlü olan kişidir. Adam o kadar güçlü ki, Roger ve Garp birlikte dalıyor da öyle yeniyorlar.
Sadece Xebec'e mi ikisi dalıyor yoksa Xebec'in tayfasına mı ?



Sengoku=Garp gösteriliyor ve bu ikisi Shiki'ye dalıyorlar Marineford'un yarısı yok oluyor. Roger Garp'a "birbirimizi defalarca ölümün kıyısına getirdik" diyor. Roger tek gemiyle Shiki'nin filosunu batırıyor. Beyazsakal için, Garp " Dünyanın en güçlüsü adamı", Sengoku ise "Dünyayı yok edebilecek adam" diyor. Yine Garp Rayleigh ve Beyazsakal için "İki efsaneyi aynı anda karşımıza almak istemeyiz, Rayleigh'le daha fazla uğraşmayın."diyor. Bu durumda Roger, Rayleigh, Garp , Sengoku, Shiki, Oyaji bu adamlar birbirleriyle aynı güçte ama hepsi birbirlerinden daha güçlü oluyor. Şimdi kim en güçlü oluyor. Biri beni bu konuda aydınlatsın.
Oden, Shanks, Mihawk konusuna hiç girmeyeceğim.
 
Seride her şeyin anahtarı haki tabiki. Ama meyve de önemli. Karasakal en güçlü iki meyve ile en büyük iki düşmandan biri olacak İm ile birlikte. Ve Shanks'ın meyve yemiş olma ihtimali de var hala. Hız ile ilgili bir şeyler var o tayfada. Belki Lucky Roo belki Shanks. Bakalım. Daha hain çıkma ihtimali de var az da olsa :)
Teach zamanla Shanks'den güçlü olmuş olabilir ona itirazım yok. Ama şu ana kadar aldığım izlenim Shanks bir yandan karasakal yolunda yürüsün kimse bulaşmasın istiyor. Aynı şey Luffy için de geçerli. (!)

Tayfayı tanıtmadan yok etmesin de hain çıksınlar razıyım.

Keşke asıl planı kehanetteki çocuğu kukla yapıp tüm dünyayı yönetmek falan olsa.
Bir çocuğun kalbini kırmayacaksın, onu kapı dışarı koyarsa o da evrenin ... Mesajı verilmiş olur.

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık