Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Marineford'daki Beyazbıyık Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı?

Gerçekten de Whitebeard Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı ?


  • Kullanılan toplam oy
    396
Roger Garp Wb üçlüsünü serinin zirvesi olarak gören adamlar MF'deki Wb'yi Garp'ın gerisinde görür. Garp ile Roger - Wb arasında fark olduğunu düşünen insanlar için mümkün olmuyor sadece bu kıyası yapmak.
Şebekle olan durum netleşince bu konu biraz daha açıklığa kavuşacak, bence Oda, Roger'i KK yaparak ve WB'ye en güçlü diyerek aralarında bir fark göstermiş oluyor.
 
O konuda başlarda farklı düşünüyordum da zamanla fikrim senin yazdığına döndü gibi. Ama en azından ilk geldiği anlarda o etkisi vardı. Sonra kılıç, kalp falan derken Oyaji için işler kötü gitmeye başladı haliyle.

Neden böyle diyorsun dersen Shanks ile oynarken de serumlu olmasına rağmen fena değildi. Tabii arada 5-6 ay gibi bir süre var fakat tamamiyle düşmemiştir muhtemelen.
Wb'nin kendisi ''her zaman zirvede kalamam'' iyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yine en güçlü isimlerden birisidir, fakat senin saydığın nedenler ve kendi sözünden ötürü en güçlü göremiyorum.
 
Boş boş şeyleri sorgulama; az faydalı şeyleri sorgula. Pehhh!
Serinin üç zirvesinden 2si ne bileyim.
Eskiden kafamda Roger>Wb>Garp kesin gibiydi. Son zamanlarda denklik o kadar göz önüne çıktı ki Roger ile Garp arasında Roger=Garp>WB diyesi geliyor insanın.
Ama büyük ihtimalle hepsi eşit güçte. KK olma farkıyla belki Roger çeyrek gömlek öndedir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık