Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 985: Yeni Onigashima Projesi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orochi öldü bence ama odaya belli olmaz. Ölmedi ne yapacak ki zaten kinemonlar içinden geçecekti. Aferin oda.

Belli olmaz ama belki de bu yamato tayfaya katılır. Odenin WB'ye yapışması gibi buda tayfaya yapışır.
Pell, Lolanin babası, Aisanın babası ve milyonlarcası niye ölmediyse Orochi de o yüzden ölmez. :) Kalkar Momoya biat eder, özür diler, ıslah olur, E. Odanın masal kitabında işler böyle yürüyor. :)
 
Bahsettiğin formül 2-3k yıldır var zaten. Hoş öbür türlüsü de pek yeni sayılmaz.
Manga bir görsel sanat. Hoş ticari kısmı çok ağır bassa bile..... Ki takdir edersin ki Sanat'ın bu formüllere bağlı kalmak gibi bir zorunluluğu yok.

Konu dışı yapmadan Oroçi-Kaido üzerinden gidelim madem.

Kaido kurnaz hatta şark kurnazı diyebileceğimiz türden biri. Hatta o kadar yakalanıp idam şeylerinden falan biraz da kırık olduğunu söyleyebiliriz. Haliyle ters düştüğü herhangi bir şeyde Oroçi'yi zart diye yarması normal bile denebilir. Ki King'in tavrından bunun sürpriz olmadığını düşünebiliriz.

Diğer muhattaplarımızın dram, intikam ve çatışma kısmı ise farklı yorumlanabilir pekala.
Oroçi zaten kuklaydı. Ki kınlar da son ana kadar yük oldu Oden için. Seppuku yapmalıydılar ama işte Wano kapıları, Oden Will falan.


Orochi'nin Kaido'nun kuklası olması, onun Wano'ya 20 küsür yıldır kan kusturmuş aşağılık bir herif olduğunu değiştirmiyor. Kaido halkı zere umursamadı, ancak Wano halkının özellikle acı çekmesini hedefleyen ise Orochi'ydi. Yani duygusal anlamda çatışma, esasında Orochi ve Wano arasında kuruldu. Ne kadar Kaido için önemsiz biri olursa olsun, bu gerçek ortada.

Orochi hikayede sadece bir tek açıdan önemli. O da Wano halkına ve Oden'e yaptıkları. Eğer bu çatışmayı da Kaido çözecekse, neden Orochi diye bir karakter var diye sorarlar adama.
 
Son düzenleme:
Orochi'nin Kaido'nun kuklası olması, onun Wano'ya 20 küsür yıldır kan kusturmuş aşağılık bir herif olduğunu değiştirmiyor. Kaido halkı zere umursamadı, ancak Wano halkının özellikle acı çekmesini hedefleyen ise Orochi'ydi. Yani duygusal anlamda çatışma, esasında Orochi ve Wano arasında kuruldu. Ne kadar Kaido için önemsiz biri olursa olsun, bu gerçek ortada.

Orochi hikayeden sadece bir tek açıdan önemli. O da Wano halkına ve Oden'e yaptıkları. Eğer bu çatışmayı da Kaido çözecekse, neden Orochi diye bir karakter var diye sorarlar adama.
Oda böyle istemiş olabilir. Ki bence klişenin dibine ekmek banma şeysinden daha iyi de oldu. Üstelik ölmemiş olma ihtimali ölmüş olma ihtimalinden daha yüksek.
 
Oroç ölmediyse daha zevkli olur bu arada. Spawn kill atarlar adama. Bedava exp kasarlar. Gerçi ondan ne exp gelcekse? Karpuz gibi patlatırlar kafayı daha eğlenceli olur. Çünkü herkes bilir ki sürüngenlerin uzuvları çıktığı için kafalarını ezmek daha mantıklıdır.
 
Seri gerçekten çok sıkıcı bir hâl aldı bu zamana kadar okumamış olsam okumam sürekli yeni karakterler eklenip duruyor çözülmemiş gizemler varken yeni gizemler ortaya konuyor şey olayıda çok saçma bigmom'ın tayfa komple şeker aburcubur temalı kaido nun tayfa desen jurassic park sırf uyumlu olsunlar diye böyle yapılması çok saçma bütün antik zoan meyvelerini kaiodonun tayfa mı toplamış koca evrende luffy nin kaiodoyu bir şekilde yenecek olması ayrı saçmalık zaten vs attıkları zaman tek yemişti luffy şimdi gider yok zırhı yok sayıp direk içe hasar veren teknik neydi onu kullanır gider yener kaidoyu ulan seride savaş bile görmüyoruz roger ile whitebeard vs. atıyor şu kadar sürdü savaş diyip geçiyor çizemiyor akainu vs. Aoikiji desen aynı şekilde savaş şu kadar sürdü e nasıl sürdü bu adamlar hangi teknikleri kullandı aojiki magmayla nasıl başabaş mücadele edebildi çiz be adam naminin robinin memelerini koca koca cizecegine git savaş çiz biraz zaten ayda 2 bazen 1 bölüm geliyor ulan gemiyle bir yerden bir yere gitmeye 3 bölüm harcayan adamsın nasıl bitece bu seri son olarak ulan şu shanksi savaştır be 1000. bölüme geldik neredeyse adamı göremedik
 
Bölüm güzel.Orochi öldü,Kanjurolar o savaşı kaybeder.Ama hala Kaido ve Linlini indirecek gücte olduklarını düşünmüyorum.

Bana kalırsa Kaido ve Linlin ecel terleri dökerek kazanıcakları savaşı son anda kaybedicekler.Ben birbirlerinin kuyusunu kazdıklarını düşünüyorum.
Birisine bakıyorum her türlü şeytanlık diğerine bakıyorum kin nefret görüyorum.Yok hocam bunlardan olmaz.:bilmem:

Yamato'nun namiye benzerliğinede bir uyuz oldum açıkcası.Ben olsam Kaido gibi çekik gözlü kaslı(Last Of Us2 deki abby) çizerdim.Ama ben sOda değilim.(şaka)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık