Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 335 76.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 104 23.7%

  • Kullanılan toplam oy
    439
Şuana kadar serideki tek görevi kankası Shanks gibi karizma karakter açığını kapatmak olan kişi. Ben pek karizma bulmadığım için sevmem kendisini. Eğer doğru düzgün bir hikayesi de olmaz ise fikrim değişmez.
 
Haterlar madara olacak demiş o kadar da ince değildi hacı yoksa ben yanlış mı anlamışım :oleyo2:


Boş meseleler bunlar Vegapunk kendini yollasa bile Mihawk'ı alamamalı tabi bizim dediğimiz kadar güçlüyse ama foder yollandı diye adam mı yerilir koskoca iki imparator buluşurken de yollanıyorlardı xD
Haterları bu adam olacak dese anlardım. Adını alacak ne? xd
 
Zoro artık hocası olan Mihawk ile savaşamaz. Muhtemelen Mihawk, Shanks'ın Karasakal ile olan savaşında taraf olur ve ölür. Böyle olacağını düşünüyorum. Tabii Im ile olan teorilerde Mihawk'ın farklı bir olayı çıkarsa, farklı beklentim olabilir.
 
Hocam ben Zoro ile Sanji şuna girsin istiyorum deyince Oda'nın asistanları: ''Hinata Shouyou böyle istiyormuş böyle çizeceksin babuş mecburen.'' demiyorlar ki niye bu kadar agresif bir mesaj attınız? :D Hayır Zoro'ya tek başına King'i kestiren adamlarsınız objektiflik kelimesini bu kadar kolay ağza almasanız mı? :D
Genelleme yapıp da söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi konuşacaksan, hiç devam etmeye gerek yok. İthamda bulunmam hataydı diyorsan devam edebiliriz. Zoro'yu ısrarla Sanji'nin yanına eklemektense, şu an aynı yerde dövüştüğü kişiler üzerinden ikili takım kurmak daha mantıklı geliyor bana. Ama doğru ya, Sanji ve Zoro atışıyordu. :hhh:

Birkaç gün önce @Mr.Bushido 'ya Zoro vs King konusunda yazdığım cevap.
Gelmiş geçmiş en güçlü kılıç ustası olacak olması, şu an King'i tek başına handikapsız almasının temelsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Potansiyel olarak sana katılıyorum. Bence de Luffy'nin Kid'in arkasında kalmaz. Aynı kulvarda yer alır. Ancak daha yolu var.

Karakterlerin güç gelişimini lineer olarak düşünmek doğru değil bence. Zoro YK4 dönmüş olsa, Enma'yla beraber YK3 olsa, dövüş esnasında gelişse ölümün eşiğine gelerek King'i alır diye bir mantığa mı oturtuyorsun mesela?

Anlıyorum Zoro'dan bir şey görmedik ancak problemin bir kısmı da o. Off-screen güçlenip sağ kol alması bana saçma geliyor. Eğer bu arc Kaido düşecek diye ön şart koşulmasa, kulağa ne kadar saçma geleceğini bir düşün.
 
Genelleme yapıp da söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi konuşacaksan, hiç devam etmeye gerek yok. İthamda bulunmam hataydı diyorsan devam edebiliriz. Zoro'yu ısrarla Sanji'nin yanına eklemektense, şu an aynı yerde dövüştüğü kişiler üzerinden ikili takım kurmak daha mantıklı geliyor bana. Ama doğru ya, Sanji ve Zoro atışıyordu. :hhh:

Birkaç gün önce @Mr.Bushido 'ya Zoro vs King konusunda yazdığım cevap.
Mihawk başlığına bir mesaj giriyorum. Mihawk'ı görmeyi çok istediğimi ama fan kitlesindeki bazı kişilerden dolayı aynı zamanda görmek istemediğimi söylüyorum. Aynı durumun Zoro'nun şov yapması için de geçerli olduğunu; Zoro'nun şov yapmasını istediğimi ama bazı fanlarından dolayı aynı zamanda yapmasını istemediğimi belirtip mesajımı bitiriyorum. Çok geçmeden mesajımı alıntlılayıp yaptığın garip garip yorumlarla bahsettiğim şeyin örneği oluyorsun teşekkür ederim.

Bak hocam orada bir isteğimi yazmışım. Yani bahsettiğim şey düşüncem ya da tahminim bile değil; isteğim,temennim anladın mı? Zoro Sanji ile beraber bir yıkımcıya yürüse hoşuma gider demişim. Zoro kesinlikle Sanji ile beraber birini almalı dememişim. Arc sonunda Zoro Sanji ile beraber dövüşür diye düşünüyorum dememişim. Zoro bu arc Sanji ile beraber bir yıkımcıya girse hoşuma giderdi demişim. Mesajı alıntılayıp bir dünya atarlı şey yazmışsın yok bu objektiflik değilmiş de yok illa bir ikili hakkında konuşacaksam bunu dememem gerekirmiş şunu demem gerekirmiş de falan diye. Sana mı soracağım ne isteyeceğimi? Hayırdır yani kimsin sen ne bu atar? Bence de devam etmeyelim tartışmaya. Zaten ben senle tartışmak falan istemedim mesajı alıntılayıp bir anda içindeki Sanji nefretini kusan sendin.
 
@Saitama İnsanlar beklentisini yazabilir gayette doğal bir şey bu. İsterse Sanji ile Zoroyu yatakta görmek istiyorum der bu bir beklentidir. Zoro nasıl her Arc en az 5 kişiyle karşılaştırılıp onları yeneceği üzerinden beklenti gösteriliyorsa bu bir beklentiyse diğerleri de beklenti saygı duymak zorundasın. Ben de eskiden senin gibi yapıyordum lakin hatta makaraya alıp dalga geçiyordum ama mantıklı olan o değil. Ufak bi tavsiye.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık