Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Eşleşmeleri

süpriz çok olacak çok...prenses çıktı ortaya da bir tane de prens lazım...... geçen seneleri hatırlayın wano için gösterilen ilk görsel de bir prens birde prenses var... E.ODA çok ters biri ... ona göre ayık olun..
Kesin olan bişey var oda luffy vs kaido tek dövüşecek....amma ne zaman karşılaşırlar bilemem. yani kaido luffye gelmeden önce yada luffy kaidoya gelmden önce kaido vs ????? herhangi biri ile kapışabilir... bunuda buraya yazın..
 
Ben daha önce demiştim Ekip BM ve Kaido ekibi olarak ikiye ayrılacak diye.

Şimdi bakıyorum da benim tahminlerime göre gidiyor.

Kid-Killer-Zoro üçlüsü Kaido ile başlayacaklar Luffy, Law-Sanji üçlüsü ise Bm ile kapışacaklar.

İki bilinmeyen Kaido'nun oğlu? ve Marco idi onlarda gelince Kid-Killer-Zoro-Marco vs Kaido ve Luffy Law-Sanji-Kaido'nun kızı(Yazarken ismini bir türlü hatırlayamadım.) vs Bm şeklinde olacak yazın bir kenara.

Tam Bm ve Kaido iki tarafı da ezerken adaya Amiraller damlayacak. Bunun üstüne Bm ekibi Kaido ekibi ile birleşecek boşta kalan Bm ise amiraller ile mücadele etmeye başlayacak. Kaido inecek herkes mutlu olacak.
 
Herhalde bu denklem de big mom popcorn yiyip savaşı izliyor. :oleyo2:
Onu denizciler harcar :a:

Kaido'ya 5 kişi daldıkları yerde Zoro ile Sanji Kaido'nun en güçlü iki adamını teke tek mi alıyor?
İyi de Kaido, King'i yener diyeceğimiz Luffy'e tek atıyor. Nasıl bir bağlantı kurdun ki? Sorman gereken şu: Luffy, Kaido'da en büyük işi yaparken, Zoro ve Sanji bir yıkımcıya ortak dalıp anca seri sonunda mı sağ- sol kol alacaklar? Başka tayfa olsa, bu kadar fark beklersin. Ama bizim tayfa farklı. Böyle olacak, eminim.
 
Kaido'ya 5 kişi daldıkları yerde Zoro ile Sanji Kaido'nun en güçlü iki adamını teke tek mi alıyor?
Sirf luffy king den güclü diye kaido'ya yakin bir seviyede olduğu mu düşnülüyor eger zoro king le kapşırsa ve bu teke tek olmazsa oldu olacak mihawkı da luffy'nin yardımı ile yenip ben en güçlü kılıc ustasyım desin.
demek istediğim eger zoro king'le karşılaşırsa zoro ve king arasındaki güc farkı zoro nun kingi tek başına yenemiceği seviyede değil demekktir, lakin luffy ile kaido arasındaki fark öyle sırf haki seviyesinin üst versiyonunu öğrendi diye kaido'yla teke tek atacak noktaya gelmedi bu da kaido ve sag kolu arasın da oldukca fazla güc farkı olduğnu gösterir. ve luffy'nin bir yonkou seviyesin de olmadiğni ki değil.

Anlamıyorum bu mantıgı luffy teke tek dövüşmezse zoro da dovüşemez,luffy nin en güclü adam olma gibi bir hayali yok luffy isterse cöp biri ile 2vs1 atsın ama zoro atamaz atarsa ben en güclü kılıc ustası oldum diyemez.

kendi düşüncem aksi olmadıkca da düşüncemin arkasındayım.
 
Eşleşmelere kafa yoramıyorum ama kesinlikle istediğim ve olma ihtimalininde olduğu bir eşleşme var aklımda.Garpın kesinlikle gelip Kaido ve Linlin ikilisi tarafından öldürülmesi.Muhakkak Rocksın intikamı alınmalı ve wanoda bunun için biçilmiş kaftan olur.Ha olursa Sengokuda gelip ölsün çünkü artık ikiside yaşlı ve ikisi içinde çok uygun bir hikaye olacağını kafamda kurguladım.
 
roksss korsnları vs garp.rogar savasında Kaybolan ada ??? wano çıkacak de:at:medi demeyin... buda ayrı bir yerde kalsın...
Ben enel i bekliyorum asıl eneli.. wano ya inse ne güzel olurdu beyaaa.. ozaman vs ler meseler ortalık harbi karışır..
 
Zoro vs King olur mu bilmem de, komutan seviyesinde birini tek başına alarak haterların sesini kesecektir Zoro :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık