Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Errorlu Beyin

Smoker animede son bölümde Dragon gemiye bir yaralı getirdi ,iva chan hemen tedavi edin dedi.Bu kişi Sabo mu ?
 
Smoker bu hafta sayısal loto oynayacağımda hangi numaralara oynasam aceba:hhh:
Arada sana çok garip soruyorlar hocam. İşin zor valla(Ahanda bu yazıya ceza alır mıyım aceba:hhh:)
 
roger 30-40 lı yaşlarda korsanlar kralı olmuştu sence oda luffy için de bu kadar beklicekmi gene 2 sene sonrası 5 sene sonrası falan olayları olcakmı böyle kesin bi bilgi yoksa da kendi görüşünüde söylebilirsin(yaparlisin anlımında değil rica anlamında bi e-bilmek:)
 
roger 30-40 lı yaşlarda korsanlar kralı olmuştu sence oda luffy için de bu kadar beklicekmi gene 2 sene sonrası 5 sene sonrası fln olayları olcakmı böyle kesin bi bilgi yoksa da kendi görüşünüde söylebilirsin(yaparlisin anlımında değil rica anlamında bi e-bilmek:)
O kadar uzun süreceğini pek sanmıyorum. Bir daha zaman atlaması olmaz büyük ihtimal. 3-4 yıl içinde herkes hayallerine kavuşur gibime geliyor.

Merhaba smoker, yeni üye oldum. Sen Sabo'nun öldüğünü düşünüyorsun bildiğim kadarıyla ama son bölümde görüldü ki Dragon soyluların törenini izlemiş ve yaralı birini getirmiş. Bu yaralı da büyük ihtimalle sabo. Bu konudaki fikrin değişti mi?, yoksa mangadan animeye geçerken bi hatamı yapıldı sence?
Ben hala öldüğünü düşünüyorum. Mangada sadece biri şu yaralarla ilgilensin diyor. Hatta dikkatli okunmazsa, Dragon'un birini getirdiği bile anlaşılmıyor. Herkesin düşüncesi kendine sonuçta.
 
çok merak ettiğim bi konu var en güçlü en iyi haki haoushoku haki diye biliniyor ama etraftaki zayıf insanları bayıltmak güçlü rakiplere karşı zaten işe yaramıyor en güçlü olarak bilinmesinin nedeni milyonda 1 görülmesinden dolayı mı yoksa bayıltmaktan daha başka güçleride varmı.
 

Franky The Cyborg

bayıltmak haushokunun sadece bir özelliği diye biliyorum ben daha açıklanmayan özellikleri var di mi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık