Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Scratchmen Apoo

Kim Kazanır?

  • Zoro

    Kullanılan: 102 70.3%
  • Apoo

    Kullanılan: 41 28.3%
  • Berabere

    Kullanılan: 2 1.4%

  • Kullanılan toplam oy
    145
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulağını tıka çaresiz kalıyor zaten Apoo en son bizimkiler kulaklarını tıkayınca yüzü düşmüştü.Belli ki alternatifide yok
Herşeyden öte Flying Six bile değil bu adam.
Chopper vs Apoo daha mantıklı
 
Kulağını tıka çaresiz kalıyor zaten Apoo en son bizimkiler kulaklarını tıkayınca yüzü düşmüştü.Belli ki alternatifide yok
Herşeyden öte Flying Six bile değil bu adam.
Chopper vs Apoo daha mantıklı
Biri 4 novayı hoplatmış yüce zurnacı, diğeri yonkou'ları köpek eden Ban D. Age sama. Güzel eşleşme olur. :good:
 
İkisi birbirinin gücünü bilmiyor ama Zoro'nun olayı çözmesinin çok uzun süreceğini sanmam. Yani fazla hasar almadan bu durumu çözecektir ve belindeki peşkiri kulağına takarak Apoo'nun uzaktan saldırılarına karşı önlemini alacaktır. Ancak asıl olay buradan sonra başlıyor.

Gözlem hakisi ile işitme arasında bir ilişki olup olmadığını kesin olarak bilmiyoruz ancak ben yakın ilişki olduğunu düşünüyorum. Bunun da iki nedeni var. İlki
bu antremanda Luffy'nin gözlerinin bağlı olmasına karşın kulağında bir tıkaç vb. bir şey ile işitme duyusunun engellendiğini görmüyoruz. Diğeriyse
bu dayının gözlem hakisinin bu kadar iyi olmasının sadece kör olmasından dolayı değil, aynı zaman körlerin işitme duyularının çok iyi olmasından da kaynakladığını düşünmem. Bu nedenle kulağını tıkayan Zoro'nun gözlem hakisinin zayıflayacağını düşünüyorum.

Bir diğer bilinmezlik ise Apoo'nun yakın dövüş kabiliyeti. Burada ise sorgulanması gereken şeyin silahlanma hakisi ya da hızı olmadığını, yakın dövüşte meyvesini kullanıp kullanamadığı diye düşünüyorum. Çünkü bir süper nova olarak bu melekelerinin belli bir seviyede olduğunu varsayıyorum. Şimdi gelelim meyve meselesine.
Bu sahnede meyvesinin handikapını bilen Kidd'e saldırması yakın dövüşte kötü bir seviyede olmadığını ve meyvesini de kullanabildiğini düşünmeme neden oluyor. Kaldıki Kidd iki demir çubukla kulaığını oldjkça kolay tıkayabilir ancak Apoo bundan çekinmiyor. Bu kullanımın üzerinde kafa yorduğumda da aklıma gelen ise şuna benzer bir saldırı.
Başka bir kullanımı aklıma gelmiyor ve meyvesini yakın dövüşte kullanamamasının da çok absürt kaçacağını düşünüyorum. Bu tarz bir saldırının da Law'ın şu iç organlara hasar veren saldırısı (adını hatırlayamadım) gibi bir etki yaratıp yaratmayacağı da kanımca önem teşkil ediyor.

Özetle 4 bilinmezlik var ilki işitme-gözlem hakisi ilişkisi, ikincisi Apoo'nun yakın dövüş yeteneği, meyvesini yakın dövüşte kullanıp kullanamama durumu ve sonuncusu kullanıyorsa nasıl kullandığı.

Tüm bu etkenleri göz önüne aldığımda birbirlerinin yeteneğini bilmeyen iki kişiden Zoro'nun kılıç ustası olması nedeniyle daha tahmin edilebilir olduğunu düşünüyorum. Apoo ise şu anda koca bir bilinmezlik ve çantadan tavşan çıkarma olasılığı da bu bilinmezliğe paralel olarak oldukça yüksek. Tüm bunları göz önüne aldığımda da Apoo'nun bu karşılaşmayı kazanacağını düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Sanji zoro ya göre daha rahat alır Apoo yu.Arada çünkü devasa beyin faktörü var.Zoro zeka olarak Lufy ile kapışır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık