Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şogununda dış dünyayla bi bağlantısı yok ki.Olay Oden'i arayıp sormaması değil Kaido'nun nereye konuşlandığını bilmemesi.Wb istihbarat konusunda sınıfta kalmış en büyük düşmanlarından birinin hangi adada yaşadığını bilmiyor.Belki çok güçlü olduğu için umursamamıştır ama zekice bi hareket değil yani
Kaido'nun Wano'da olduğunu bilmeyen kalmışmı da.Adam 20 yıldır orada.Moria bile vs atıyor.Ordan bile hikayeler yayılır
 
Net katılıyorum. WCI sıralarında Wano ile ilgili çıkan etkinlik yüzünden beklentiye girmiştim ben ne güzel. :artiz:

Şuradaki Nue için karakter bile çizilmiş, Wikiye eklenmişti. Sarışın eleman da her ne kadar Kohza'nın birebir çakması olsa da pirinç işçisi Oden'e bin basardı. :artiz:
Şu yaratık Wano'da bir kaplanımız olacağına delil olabilir. Artık Who mu çıkar Yamoto mu çıkar bilemem.
 
Türkler yabancılardan farklı olarak dizi film gibi şeyleri birbiriyle çok tartışıyorlar ve bu ortamı seviyorum.Amerikan kitlesi enayi mesela biraz.Ne olduysa onu takıyor çoğu.Türkler hikayeye iyi önem veriyor vesselam :gamyon:
Ah bana Amerikan kitlesi deme! Game of Thrones geliyor aklıma.
final hala dün gibi aklımda, bi de Pub'da bağıra çağıra seviniyorlardı 3.bölümüm çıktığı zamanlar.:of:
 
Kaido'nun Wano'da olduğunu bilmeyen kalmışmı da.Adam 20 yıldır orada.Moria bile vs atıyor.Ordan bile hikayeler yayılır
Shanks bilmiyorsa şuan bir tık olumlu olacak hikaye.Belki denizcilerde bilmiyordu Big Mom'la telefon konuşması sırasında öğrendi.Big mom eski aşkitosu olduğu için biliyordu ama Shanks bilmiyorsa mesela şuan Wb de bilmeyebilir bence.
 
WB nevzusuna neden bu kadar takıldınız anlamadım. Bu olayları öğrenmesi demek Kaido'nun geçmişte yenilmesi ve bunların hiçbirinin yaşanmaması anlamına geliyor. Adamın WB ve Oden'in tanışmadığı tamamen farklı bir senaryo çizmesi gerekirdi ama ona da kulp uydurulacağına eminim. Wano'nun dışarıya kapalı olduğu defalarca vurgulandı, bence bu gayet yeterli.
 

Üye silindi 1004

Moria’yla Wano içerisinde kapışıyorlar. CP0 elini kolunu sallayarak geziyor girip çıkıyor Wano’ya. Big Mom’ın haberi var. Ace tayfasıyla girip çıkmış. Ace’in onlarca adamı vardı. Denizciler Kaido’nun hareketlerini de biliyor nereye girip çıktıklarının farkındalar. Dof’un ürettiği her şey Dressrosa’dan Wano’ya lojistik bir şekilde taşınıyor...

Marco’nun gelip “yavvvv buralar dutluktu brommm” demesi.... Hemşirelerle Dünya’dan izole olmuşlar.
 
sağlam bi imple, sağlam bi amiralin kapışmasını çizmezse geçen yıllara, serisine, okuyucuya ihanet etmiş sayılır. amiral vs yonko çizilmeden ne kaydo ne bm düşsün. çizer ne yapsın etsin, kaydo ile herhangi bi amiralin dövüşünü tırollemeden çizsin. ne şiş yansın ne kebap diye diye şişi de yaktı kebabı da yeter daha fazla içine etme işte bea.
Oda bunu yapacağına intihar eder. Ruhu bedeninden ayrılır. Öyle korkak bir adam bu. Herif bırak imp./yonkou dövüşünü komutan dövüşü çizmeye bile korkuyor. O cesaret bu adamda yok.
 

Üye silindi 1004

Dünya’nın En Güçlü Adamı ama, Dünya hakkında en ufak fikri yok. Beyazsakallar helak olmayı sonuna kadar hak etmiş.
 
Oda bunu yapacağına intihar eder. Ruhu bedeninden ayrılır. Öyle korkak bir adam bu. Herif bırak imp./yonkou dövüşünü komutan dövüşü çizmeye bile korkuyor. O cesaret bu adamda yok.
Bu arc düzgün dövüş izleyeceğimizi ümit ediyorum. Kaç senedir Marineford gibi savaş izleyemedik. Marineford bile sadece ön gösterim gibiydi. Artık çizmesi lazım.
 
Ne olursa olsun milletin gönlünde taht kurmuş shirohige abimizin eğer Oden'in yanına gitmemesine mantıklı bir cevap bulamazlarsa ben de dahil çoğu insandan küfür yiyecek Oda. Belki Roger'dan gerçekleri duyup Wano'ya kendisi giderse her şeyi bok edeceğini falan düşündü, sonuçta seri Joy boy'dan bu yana süregelen kadercilik mantığıyla ilerliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık