Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981: Çarpışma

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Marco'nun gelişi gibi bomba

    Kullanılan: 198 73.3%
  • Sanji'nin sapıklığı gibi sıradan

    Kullanılan: 40 14.8%
  • Koca Ana Korsanları gibi boş

    Kullanılan: 32 11.9%

  • Kullanılan toplam oy
    270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçiş arcı zaten kasmamak lazım.
Bu bir One Piece filmi olsaydı gerçekten son film gibi olurdu. Yani berbat. Ama bu One Piece içinde bir arc. Bence Enies Lobbyye en çok benzeyen arc bu. Şuana kadar da en beğenilen arc Enies Lobby olduğuna göre bu arcın savaş bölümü güzel olacak bence. Şuana kadarki bölümleri için konuşuyorum diyorsanız altyapı hazırlığı bunlar. Aksiyonun altyapısı olmasaydı Marinford tarzı olurdu. Havada kalırdı. Bu yüzden bence güzel. Tabii senin görüşüne de (saygı duymasam da) saygı duyduğumu ( kibarlık olsun diye) belirtmek isterim.
 
Punk hazarddan beri altyapısı yapılan arca geçiş arcı demek...
Beş yonko tayfasından üçünün bulunduğu (ex Wb korsanları, Big mom, Canavar Korsanları) yeni 5. İmparator adayı ve tayfasının yer aldığı samuray ve ninjalarla dolu. Üstüne 11 supernovadan 8'nin de olduğu arc geçiş arcı.. Hmm...
 
Punk hazarddan beri altyapısı yapılan arca geçiş arcı demek...
Bu arc Oda için çok önemli. Serisi belki ilk defa başka bir manga tarafından geçildi. Bu kadar adam toplandı. Arcın ortasında Rocks Korsanlarından, WB, Roger, Oden gibi adamlardan onların ödüllerinden o zamanki olaylardan bahsedildi. Kaido gibi bir azmanın geçmişini gördük. Ödüller hatta senelerdir merak edilen şeylerin bazılarına cevap verdi. Belki bundan önceki arclardakilerin toplamı kadar gizem açıklandı. Raftele gitme hikayesi gösterildi. Wanonun hali ortaya döküldü. Bu kadar şey varken beğenmemek bence alışkanlık olduğu için. Dresrosa ve Big Mom Arcı beğenilmediği için bu beğenmeme adet olmuş. Tabii senelerdir 3er 5 er izlenilen bölümler haftada hatta 2 haftada bir olunca böyle oluyor bence. Yoksa Wano bitse toptan okunsa ya da izlense bu kadar kötülenmez.
 
2 yıl önce bile balık adam adasının altyapısı yapılmıştı ama neyse.Wano bir ön gösterim sadece.Altyapıyla arc kalitesi belirlemek...
 
Balık adam adasının altyapısı falan yapılmamıştı sadece oraya gidilecekti araya ts girdi ondan sonra gidildi.Birde varsa Jinbei buluşması vardı bu
 
Kizaru'ya borusu öten adamın "yonkouya ittifakla bile gücümüz yetmez" demesi cehalet midir yoksa yonkou-amiral farkı mıdır?
Amiral'in ne olduğunu bilmiyordu denemek istedi. Hele bakalım nasılmış amiral diye. Kibirli zamanları Apoo'nun. Yeni dünyaya girince Grand Line cennet gibi gelir demişlerdi. Onu da tecrübe etmiş biz görmüyorken demek ki.

Ayrıca amirallerin daha hafife alındığı bir gerçek. Dofy Sengoku'ya, Kuzan'a artislik yapıp, Fuji'yi indirmeyi planlıyor ama Kaido'nun adını duyunca pembiş pantolonunu değiştirmek zorunda kalıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık