Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro vs Who's Who veya Zoro vs Smoothie çok daha iyi olur zoro açısından Kid ve Luffy varken Kaido karşısında parlama şansı zor
Bu konuda çok yanılıyorsun. Zoro için final rakip Who ya da Smoothie olsun parantez içime @TiksavLee'nin ellerinden öperim yazarım.

Şöyle düşün Akainu vs. Kuzan ne kadar sürdü? Bu adamlar da bu seviyenin bir tık altı adamlar. Genel bizim tayfada günlerce dövüşmediği için böyle bir dövüş olur. Ben de istemem böyle olmasını. Ama herkes Marco vs. King beklerken ve Zoro'nun da Kaido'ya dalanlar arasında olacağı gün gibi ortadayken (en azından bana göre) Oda böyle bir şey çizerse çok da şaşırmam açıkçası.

Bu arada Zoro'yu salla Marco tek başına yeter demen : )) Burada bir ima seziyorum : ))
Sana göre bir tık altı. Bana göre Marco net amiral seviyesi bir karakter. Dolayısıyla sağ kol kadrosu sıralamasında da Marco>King diye düşündüğüm için Marco tek başına yeter diyorum. Bir ima yok :)
 
Law konusuna da bir açıklık getirelim. Law'ın Kaido dövüşü için işlevi, Kaido'nun karşısına shambles'larla Luffy, Zoro, Kid'i ışınlanmak, sürpriz saldırılar çıkarmak ya da çocukları Kaido'nun saldırılarından kurtarmaktır. Öteki türlü Law'ın Kaido'yu aşacak bir saldırı gücü yoktur. Luffy, Zoro, Kid üçlüsü saldırı gücü olarak da total güç olarak da Law'ı aşar.
Law dps olarak Zoro'dan daha mı düşükasdflşaksdf
 
Forumun çogunluğu için Araf suresi 179. Ayet de bahsedildigi gibi. Burda kimse yada benim gordugum kimse Zoro Kaidoyu alacak demiyor. Ama Zoro tüm seri boyunca güclü gosterildi. Amiral ile kısmi kapışma yapmadi mi yaptı. Demek ki belli bir çapı var. Luffy Zoro bunlar potansiyel olarak hep zirve gosterildi. Ben isterim ve olmasinda hiç bir beis de görmuyorum. Zoro Kaidoyu hasar verir.
 
İddia ettiğin şey “Zoro en az Luffy kadar rol almalı” ve bu şimdiye kadar görülmüş bir şey olmadığı gibi ileride de olmayacağı açık. Buradan boş ümide kapılma diyorum. Rol almasını geçtim en az Luffy kadar ne la?

Yoksa gelsin o da tanklasın, kessin bir şeyler yapsın yapabiliyorsa. Bir yonkouya da dalmadı demeyiz böylece. :/
En az Luffy kadar rol almalı demek Luffy'den fazla iş yapabilir anlamına da gelebilir Luffy kadar iş yapabilir anlamına da gelir. Luffy'den fazla iş yapması ve son vuruş hakkının Zoro'ya verilmesi Zoro'ya yüklenen misyon gereği şaşırtıcı da abes de olmaz. Ama bunu yapmasa dahi yine Zoro'ya yüklenen misyon, taşıdığı p-up cephanesi gereği hayati derecede öneme sahip işler yapmalı diyorum. Bunda tuhaf bir şey yok.

Law'ın zarar verebilme ihtimali gayet var yalnız.Gamma Knife'ın vücut sertliğiyle engellenip,engellenmediği bile bariz değil.Luffy'nin yeni tekniği %100 hasar vericek,Law da verebilir yani.
Kaido gamma ile hasar alsa bile muhtemelen şu an evrendeki en dayanıklı kişi olması nedeniyle kendisine pek bir etkisi olmaz.

3'ü zaten Law'dan işkembe çorbası yapar.Allahı olur.
Kesinlikle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık