Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980: Dövüş Müziği

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bina kesen adam Apoo'yu niye kesmeye çalışmıyor? Snakeman'le neredeyse ışınlanan adam niye mal mal izliyor? Senin yazacağın hikayenin ta a...
Mangakanın el ayarı yok ki onun el ayarını ... üflese ölecek adama fil tabancası attı, Apoyada mal gibi bakıyor.Luffy zaten kargo gibi her arc taşınıyor birileri tarafından.Adam seri sonunda bile bu duruma düşecek gözüken o.Arkadaş kimsede demiyor bu adam 1,5 milyarlık adam aman dikkat edeyim sataşmayayım ,gören şamarı vuruyor bizimkine.Marcoyu,Beckmani,Katayı,Shiryuyu böyle halde göremeyiz,onları gören tırsıyor isimlerini besmelesiz çekmiyor.
 
Bu F6'nın hepsi bizim tarafa geçecek gibi duruyor. Kidd vs. Apoo, Luffy vs. Queen, Zoro vs. Çöpler olsa da ısınma turuna başlasak.
 
Bu manga gayet açıklayıcı . birincisi geleceği görmek Luffy'nin yeni kazandığı özellik o kadar saldırıyı hesap edemezsin Katakuri ve Enel içinde bunu gördük ve Luffy kendisine aşırı güvenmesinin cezasını çekti o kadar güçlü rakipleri üzerine çekersen olacağı bu Luffy ve Zoro yenilmez değil Kaido için alacağı darbeleri önceden saçma sapan olaylar için aldılar acaba neyin özgüveni bu? Apoo ezik biri değil meyve yiyen bazı mürettebat ezik değil lakin yine daldılar neymiş yemek ziyan etmişler wano halkıyla dalga geçen aptalları bende okurken sinir oldum ama bu karşındaki rakiplerini ya küçümsemek ya da amacına sadık kalmamak ve karşılığını aldı neyse Luffy böyle olmasaydı zaten yapılamayanı yapamazdı o yüzden geri toparlar reis.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık