Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aklıma gelmişken, zoro mihawkla yaptığı vs sonrasınd aölümü-n eşiğinden döndü resmen hatchanı (ahtapot adam) darbe almadan yendi. Bence Zoro Yarasız gelseydi Arlongu bile yenerdi. Sanjida luffyi kurtarmaya çalışırken balık adamla dalasştı. Malum onaların vuruşları denizde daha güçlü oluyor. işte o sebepten sanjiyi tutup hızlı bir şekilde denizin dibine sürükleyip çıkarttı, normal bir insan ölmeyi bırak parçalanmıştı belki, ama sanji sonradan o balık adamı yendi. yine bence sanjide o denizdeki mevzu olmasaydı arlonga yenilmezdi.Bence 2 si aynı andayı bırak zoro yada sanji tek dalsaydı (yarasız halleri) yenerdiler arlongu. O suyu tmm mermi hızında atıyor ama o 2 si o kadar yaralı olmasaydı (özellikle zoro) o suları içirtirdiler bence arlonga.

Sorum sa şu sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?
Sanmıyorum. Luffy bile son anda gelen iman gücüyle yendi. Ondan önce çizik atamamıştı.
 
Benim sorum şu smoker san. Kılıçlara meyve yedirmek nasıl oluyor ? veya silahlara ? bu konu hakkındaki düşüncen ne acaba merak ettim.. kılıçlarla meyveyi kesersin falan tamam o olabilirde silaha nasıl yediriliyordur ki ?
 

buslu

bu meyve yedirme isini bende merak ediyorum eskiden meyvenin suyunun deydigi sey saniyordum ama kalifa meyvesinin bicakla kesmisti ?
 
Meyvenin nasıl yedirildiği konusunda kesin bir bilgi yok ama meyvenin içinde ruh olduğu kesin gibi birşey. Vegapunk meyveyi yemeden içinden ruhu çıkarabiliyor. Bunu da silaha naklediyor. Benim düşüncem bu yönde.
 
Doflamingo için yorum yapamayacağım ama büyüklük sınırı yok sanırım. Oz'u da durdurmuştu. Ama kişi olarak sınırı var sanırım.
 
Smoker Bu Doflamingo hakkında bunun tutmasından sanırım silahlanmanın rengiyle kurtulunamıyor.Jozu kurtulurdu yoksa.Benim düşündüğüm bu meyvenin etkisinden Kral haki ile kurtulabileceği insanların.Yoksa bu adam WB'yi de yenerdi yani.Durdurur ve keser parçalardı.Ne dersin yanlış mı tahmin yapıyorum.Böyle olma şansı yok mu?
Güce göre değişiyor. Atmos'u oturarak oynattı ama Jozu'yu durdurmak için üstüne çıktı. İstediğini de yaptıramadı. Çok yüksek fiziksel gücü olanlara işleyeceğini sanmam.
 
Shichibukai veya Dünya hükümeti diledigi anda müttefigi bozma hakkına sahiplermidir ?

Tabii saldırarak bozulabilir ama anlaşmalı yani konuşarak bir yolla yapabilirmi ?
 
Güce göre değişiyor. Atmos'u oturarak oynattı ama Jozu'yu durdurmak için üstüne çıktı. İstediğini de yaptıramadı. Çok yüksek fiziksel gücü olanlara işleyeceğini sanmam.
oarsın bacağını tek çırpıda kopardı ama ha birde dof'un mevesi ile ilgili senin görüşün nedir üstad ?
 
Smoker-san şimdi luffy ileride mutlaka adam öldürecektir yani sonuçta kk olacak adam.Şimdi Luffy'nin Sakazuki ile vs attığını(ileride) varsayarsak Shirohige'den deprem+haki ve + olarak Wb'nin insan dışı gucuyle 2 tane yumruk yedigi halde ölmedigini hatta 10dk snra kalkıp savaştıgını hesaba katarsak Luffy nasıl amiral seviyesinde adam öldürebilir sence? (böyle bir konu vardı galiba eskiden ama yorumunu merak ediyorum)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık