Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beyazbıyık Korsanları vs. Marineford Denizciler

Savaşı hangi taraf kanazır?


  • Kullanılan toplam oy
    214
Valla konuyu açarken bu derece eziklenecegini bende beklemiyordum. :D
77 yaşındaki Sengoku easy Gg çekiyormuş bazı kişilere göre.:(
Oden'in zirvesi Yonko olmayan Kaido ile eşit düzeylerde. Kendi ağzıylada limitinde oldupunu ve daha gelişemeyeceğini söylüyor. Ben hastalık dışı faktörlerin güç seviyelerini çok oynattığı da düşünmüyorum. Sizin sorununuz ise manga karakterinin kendisi ile ilgili olarak kendi ağzı ile söylediği şeyi kabullenemiyor oluşunuz.
 
Akainu vs WB'nin başı net cevap gerçekten. :sapkali:

Burada Akainu'yu çıkart. Yeni bir karakter koy. Sonra forumda bu kişinin seviyesi konusu aç. Yonko çıkar net. Ama Akainu reisin hateri çok. :oops:
Aynen knk haklısın kesinlikle Sakazuki nefretimizden kaynaklı sen çok objektif yorum yapan birisin biz taraflı bakıyoruz malesef hatta sen de diğeri gibi her yorumumuzu Ace'i öldürmesine bağlayabilirsin. Prime WB ile sizin Imparator Sakazukiniz kimse etrafta yokken Marineford'da 1 v 1 vs atsın. Sakazuki bırak zarar vermeyi WB'ye dokunamaz bile G4 Luffy ile Rayleigh'in savaşı gibi olur aynı bu sefer WB Tsunami yaptığında suyu donduracak bir Aokiji yok bu sefer basit saldırılardan kaçınamayacak yaşlılık ve hastalık yok Kralın hakisini kullanmasını engelleyecek savaş darbeleride yok Sadece ikisi koca bir Ada bırak gün sürmeyi şu koşullarda Vs saat sürerse şükret.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Amirallerin sağlam bir Imparatora (çünkü Wb'yi örnek göstereceğini biliyorum) şunu yapabildiği bir an gelirse o zaman konuşuruz.
 
10 gün birbiriyle savaşan savaştıkları yerde adanın iklimi değiştiren adamlar bunlar.
Bu örneğinde suyu çıktı. O adaya magellan'ı da koysan iklimi değişirdi zaten. Ayrıca roger pirates vs wb pirates 'da adaya hiçbir şey olmuyordu. Buradan akainu> roger mı çıkıyor?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık