Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beyazbıyık Korsanları vs. Marineford Denizciler

Savaşı hangi taraf kanazır?


  • Kullanılan toplam oy
    214
Kendim yazdım zaten “kendini tutmuş olsa bile” diye.

wb’nin orda kullandığı saldırının linlin’in queen’e attığı saldırıya kıyasla çok daha ciddi olduğunu değiştirmiyor bu. Hakili saldırı çarpıştırıyorlar. Yonkou bakmıyorken vurmuyor luffy’nin ejdere yaptığı gibi veya queen’in linlin’e kafa atması gibi.
Linlin karşılık vermeyi geçtim kong gun’ı sadece bloklayınca bile luffy uçuyor.
Luffy’nin g3’le durdurduğu saldırı da big mom’ın yerde yatan birinin işini bitirirken kullandığı bi saldırı. Mangalarda hep olan bişey. Karakterler son güçte vurmaz öyle durumdaz Bu mantıkla jimbe de akainu’nun yumruğunu avuçladı ama akainu direk jimbeye saldırı atarsa jimbe bişey yapamıyor.


Wb’nin verdiği tepki ve surat ifadesi de ortada. Tüm tayfayı arkasına alıyor başkasının durduramayacağı izlenimini veriyor orda. Wb ve roger da her zaman oden’e tayfanın geri kalanına kıyasla farklı davranıyor. “Kardeşim” diyor “oğlum” yerine. O tayfalara girdiğinden itibaren sağ kollardan ayrı tutuldu kaptanla yan yana durdu hep. Roger’la beraber oden’in de her şeyin sesini duyabildiğini unutmamak lazım.

dediğim gibi roger ve wb’ye kıyasla zaten düşük seviyede. Ama onlar yonkou bile değil daha üstteydiler. Oden’in yonkou seviyesi olduğunu bile söylemiyorum yonkouya yakındır diyorum ve o da gayet normal. Kaido’nun eski hali o kadar vardır herhalde.
Yani kaido’nun şimdiki hali sengoku’nun gençliğiyse sengoku’nun yaşlı hali de kaido’nun eski gücü ligindedir.

Bi de luffy’nin g3’üyle karşılaştırmak yanlış wb karşısındaki durumu. Öyle karşılaştırma yapacaksak oden açık bulup vurunca ne oluyor ortada. Kalıcı hasar vermiş kaido’ya. Tabi yolculuğun başında o güçte değildi muhtemelen ama benzetme öyle olur. Bi de luffy’nin vurduğu kaido sarhoş.

luffy o balyoza yumrukla karşılık verebilir mi? Ya da queen big mom’ın hakili bi darbesine kafa atıp yarasız çıkabilir mi? Oden bu yonkoulardan güçlü olan wb’ye daha iyisini yaptı.
Birkaç darbede inecekse insin. Sağ kollara kıyasla daha güçlüymüş işte daha en baştan. Sağ kol+3=KK diyen olmadı zaten.
 
Filo Amiral Shanks olsun. Amirallik teklifini reddeden kahraman denizci WB olsun. Ve savaşa sadece Marco'ya yumruk atmak için bir kerelik giriş yapsın. Shanks'te bu sırada sadece olduğu yerden planlarını yapıyor olsun. Geriye Amiral Kaido, Amiral Big Mom ve şu an için Yonkou olduğunu bildiğimiz 2 küsür Milyarlık ödüle sahip Teach olsun.

Akainu'nun kellesini almaya çalışan Big Mom'ı, Marco bir tekmeyle uçuruyor.(BKZ Jinbei vol 1) ve Kral'a öyle kolay ulaşamazsın dedi. Denizciler tarafından kandırılan adamı Akainu'ya darbe attı ama Akainu bundan zaten sıyrılabilecek kadar güçlüydü. Bu kez de karşısına Amiral Teach çıktı ama (o da yanında bir sürü adamı olmasına rağmen topukladı şaka şaka bu başka konuydu) onu da Jozu bir darbeyle geri püskürttü ben ilgilenirim dedi. Akainu ilerleme devam etti. Onu durdurmak için karşısına bu kez Kaido çıktı. Yonkou Kaido ve Akainu savaşırken Akainu savaşmaya devam etti zira ciddi bir hasar almamıştır. Kaido araya sokacağı bir çocuk bulamadığı için ciddi bir darbe aldı ve yere düştü tam Akainu saldıracaktı ki.... saldırdı. O sırada dikkati dağılan Marco Krizden yeni çıkmış Big Mom'ca haşamat edildi. Bunu görüo dikkatli dağılan Jozu'nun da meyvesini Teach kaptı.

Yonkou Akainu, Kaido'yu hallettiken sonrasında( sopası ve kendisi ayrı yerlere fırlatılmıştır, sopasını arıyordur) yoluna devam etti. Ama önceki versiyonda işe dahil olmayan Shichibukailer bu sefer olaya dahil olmaya başladı. Akainu durmuyor önüne çıkanı delip geçiyordu.

Bu sırada Marineford'a gelen hain ............

Buradan sonrasını yazmıyorum çünkü ne Yami Yami Teach, Fujitora kadar güçlüdür ne de Akainu ,WB'nin düştüğü durumlara düşerdi. Yami Yami Teach'i geçtim üstüne gura gura yemiş Teach bile tüm tayfasıyla birlikte Akainu'dan kaçtı.

Diğer sıkıntılı taraf ise WB'nin zaten Big Mom, Kaido, Akainu, Aokiji,Shanks, Kizaru gibi herkesi aşan bir efsane olması. WB'nin durumunda hasta ve yaşlı olup da onun gibi performans çıkarabileceğini söyleyebilir misin Big Mom , Kaido ya da Shanks ve şu anki Shanks için? Söyleyemeyiz. Onu geçtim Yonkou'lar arasında bile büyük ihtimal fark var. Şu anki Teach de Yonkou olarak geçiyor ama harekete geçmek için bekliyor.

Bariz taraflı yorumlamışsın.:D
Çok komik :) Ben neresini yorumlamışım? Sadece karakterlerin ismini değiştirdim. En ufak bir yorum yok. Olayları aynen yazdım. Senaryo yazıp taraflı yorumlamışsın sonra da bariz taraflı yorumlamışsın demişsin :) Kendi mesajını anlatmak için dipnot düşmüşsün bildiğin :)
 
Oden gayette yonko liginde bi adamdı mangada onun hakkında onun gücüne saygı duymayan hiçbir ağır top yok roca, wb, kaydo, sengoku, akaynu hepsi de adamın gücüne tanıklık etmiş adamı yaşıyor zannediyorlar olaya bak sen. Lufinin güncel hali bile odenin seyahata çıktığı ilk zaman kadar yoktur.

Bence de güncel kaydo odenle kapıştığı dönemki halinden güçlüdür fakat hasar almama özelliği o zamanda var oden kaydoyu deştiğinde, kaydonun adamları şaşırıyor, kaydo yükseliş dönemine çoktan girmiş o sıralar bariz bi şey bu. lufi g3-g4 tüm gücüyle bütün olanca öfkesiyle adama daldığı halde bi damla kan bile getiremiyor nasıl odenle denk olsun. Bu hasar almama ve vurduğunu indirme olayı yüksek ihtimalle kaydonun hakisel olarak canavar olmasından kaynaklı adamda öyle bir haki var ki tekniksel anlamda kullanmaya gerek bile duymuyor.

Rocayı erler öldürüyor, wb ye erler hasar veriyor ne demek lazım roca=wb=denizci askeri mi?

Savaşla alakalı olarak amiraller her ne kadar kitle imha silahı gibi olsa da oden ve aynı şekilde wb de kitle imha silahı gibi oden tüm alanı kaplayacak sılaşlar atamaz mı sanki çok rahat atar. Sonra denjiro da sağlam adam oda alan saldırıları yapabilir yani dişe diş kana kan.
 
"Yonko=Amiral"

Yonko Akainu, esir düşen tayfası Ace'i kurtarmak için Marineford'u basmaya gider. Onu durdurmak için denizciler Filo Amirali Shanks, amirallik teklifini reddeden kahraman denizci Karasakal, Amiral Beyazsakal, Amiral Kaido, Amiral Big Mom, Shichibukailer, 100.000 rütbeli denizciden oluşan büyük bir kuvvet topladılar.

Akainu'nun kellesini alıp işi bitirmeye çalışan Amiral Kaido'yu, Marco bir tekmeyle uçurdu ve Kral'a öyle kolay ulaşamazsın dedi. Denizciler tarafından kandırılan adamı tarafından kalbinden bıçaklanan Yonko Akainu kan kaybını umursamadan devam etti. Bu kez de karşısına Amiral Big Mom çıktı. Jozu, Amiral Big Mom'a omuz koyup uçurdu ve ben ilgilenirim baba sen devam et dedi. Kaido ile Marco, Jozu ile Big Mom kıyasıya savaşın içine girdi. Adamları amiralleri tutarken yarasına rağmen Yonko Akainu ilerlemeye devam etti. Onu durdurmak için bu kez karşısına Beyazsakal çıktı. Yonko Akainu ve Amiral Beyazsakal kapışırken yaralı Akainu kalp krizi geçirmeye başladı. Amiral Beyazsakal bu açığı değerlendirip Yonko Akainu'ya sağlam bir hasar verdi. O esnada dikkati dağılan Marco koramiral Onigumo'nun yardımıyla Amiral Kaido tarafından yaralandı. Bunu görüp dikkati dağılan Jozu da aynı şekilde Amiral Big Mom'a kolunu kaybetti.

Yonko Akainu aldığı hasarla denizci askerlerinin hedefi haline gelip bir çok yara alırken buna rağmen kendini toparlayıp ilerlemeye devam etti. Ne Beyazsakal, ne Kaido, ne Big Mom onu durdurabildi. Luffy, Filo Amirali Shanks'ın elinin altından Ace'i kurtardı. Ace kaçarken onu hedef alan Amiral Big Mom'un saldırısını durdurdu. Luffy yere düşünce fırsat bilen Beyazsakal onun işini bitirmeye çalıştı. Ace araya girip onu canıyla kurtardı. Ace'in öldüğünü gören ağır yaralı Yonko Akainu sinirlendi. Sapasağlam Amiral Beyazsakal'a tepki vermeye fırsat bırakmadan sağlam bir vuruş yaptı, bunun karşılığında Amiral Beyazsakal da ona sağlam bir vuruş yaptı. Ağır yaralı Yonko Akainu ikinci darbesiyle Amiral Beyazsakal'ı yıktı. Sonra Marineford'u yakmaya başladı.

Bu esnada Marineford'a gelen hain Fujitora yeni aldığı meyvesiyle Yonko Akainu'nun karşısına çıktı. Ağır yaralı kan kaybından başı dönen Yonko Akainu son bir gayretle hain Fujitora'yı da alt etmişken Fujitora'nın yardımına koşan adamları tarafından ölene kadar saldırı aldı. Yine de devrilmez ayakta ölür. Bu esnada ölmeyen Amiral Beyazsakal Luffy'i kovalamaya başlar. Marco onu durdurur. Jimbei, depremini avuçlar. Yine de kaçmayı başaramayan Jimbei ve Luffy ağır yaralanır. Marco, Croco ve tümen komutanlarının karşısında görürüz Amiral Beyazsakal'ı. Bu esnada Yonko adayı Fujitora, Filo Amirali Shanks ve Kahraman Karasakal ile savaşmaktadır. Savaş bitmez. Ancak savaş alanına gelen Yonko Kizaru savaşın bitmesi gerektiğini söyler. Filo Amirali Shanks kabul eder. Hain Fujitora tırsar. Savaş biter.
Gece gece ilk cümleden başlayarak her cümle sonunda sesli güldüm ya. İbretlik bir paylaşım olmuş, eline sağlık. :D
 
Çok komik :) Ben neresini yorumlamışım? Sadece karakterlerin ismini değiştirdim. En ufak bir yorum yok. Olayları aynen yazdım. Senaryo yazıp taraflı yorumlamışsın sonra da bariz taraflı yorumlamışsın demişsin :) Kendi mesajını anlatmak için dipnot düşmüşsün bildiğin :)
Ama sen şu şu olsun dediğin noktada tarafını belli etmişsin. Teach'i Efsanevi Denizci yapıp WB'yi Amiral yapıyon. Efsanevi Denizci olabilecek kişi orada WB, onu da Garp ile bir tutacaksak savaşın içine girmeyecek şekilde yorumlamalıyız. Ben eşleşmeleri tam sağladım farkettiysen. Big Mom'ın uçması, Kizaru'nun uçması vb...:D
 
Garp-Sengoku vs Wb-Oden için berabere bile desek , 3 amiral tayfanin geri kalanını alabileceğini düşünüyorum şayet Akainu Marco-Jozu-Vista 3lüsünü zorlanarak da olsa tek başına alabilir bence . Geriye de çok birşey kalmıyor zaten. Aokiji ve Kizaruya kaldığı için diyorum.
 
MF'de korsanlar var gücü ile savaşırken karşı taraftan adam akıllı savaşan tek kişi Akainu idi. Hala millet WB tarafının alabileceğini düşünerek yorum yapıyor. Hahahayt.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık