Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Jenerasyonun Bir Beyazsakalı Olacak mı?

Benzer Bir Korsan Olur Mu ? Olursa Hangi İsim Olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    86
Ben açıkçası Luffyi Rogerdan çok Beyazsakala benzetirim.Rogerda tayfasını çok severdi ama Beyazsakal onları gerçekten ailesi olarak gördü.Luffy,her tayfa üyesini kaybettiğinde veya üye ayrıldığında sürekli öfkeleniyordu ve onu geri almak için her şeyi yapıyordu.Onun için önemli olan şey One Piece hazine falan değil,tayfasıyla macera yaşamak.One Piece bir amaç ancak Luffyi yaşatan tayfasının ona duyduğu bağlılık ve dostluk.

''Burada bekleyeceğim Sanji,sen olmadan asla Korsanlar Kralı olmayacağım'' demesi bile bunu kanıtlar nitelikte.
Roger, tayfasından birine laf attılınca ordu katlediyordu be. Değer konusunda kıyaslayamazsın. Hepsi değer veriyor. Luffy`nin amacı One Piece. Tayfadan biri gitse veya ölse, One Piece`den vazgeçeceğini mi sanıyorsun? Ace öldü, bir şekilde tutundu. Kek arkta Sanji ölse yine tutunup yoluna devam edecekti. Tabii ki tayfasıyla beraber maceralar yaşayarak hazineyi bulmaya çalışıyor. Aynı şekilde Roger`da öyle yapmış. Ray`i ilk gördüğü an beraber dünyayı fethedelim diyor. Bu mantıkla Beyazsakal`la bağdaşlasamaz. Öyle olsa tayfasını kurup gezintisini yapardı WB gibi, her seferinde ölüme riske girip ponelygph veya yonko kovalamazdı.
 
Bireysel ve tayfa olarak daha güjlü....
Meyvaları da iyi. Kendi zaten hayvanken hayvanoğlu hayvan tiere geçti. Tüm Kek ve Zou boş. Üstelik Bm'nin Wano'ya gittiğinden haberdar. Wano sonu gelip olmuşları toplarken Robin'e çökse kim ne yapabilir reyix...
Reis Luffy ana karakter ben ondan dedim.Bide Robin'e çökmek falan çocuklar da okuyor bu seriyi
 
Bir arkadaş yazmış mantıklı geldi, yeni WB Luffy olur, Teach ise Roger bu sefer devran tersine döner işte.
 
Hayatta olsaydı Ace. Potansiyeli çok büyüktü. 40 yaşlarında tam WB olacak olgunluğa erişebilirdi bence.
 
Luffy’nin iradesi karışık kuruyemiş paketinden hallice olduğu için herkesin iradesini tek bünyede taşıyor zaten. O varken yeni bir Roger veya Beyazbıyık aramaya gerek yok bence.
 
Oruç Baba tabii ki...

yeni jenerasyon deyip 3 şık eklemek yakışmamış................. Oruç Baba'yı diğere mi atıcaz la :S
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık