Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Arkı'ndan Beklentileriniz

Kimin hakkında?


  • Kullanılan toplam oy
    155
Shimotsuki ve Kozuki klanlarının geçmişleri.

Wano ve Minkler arasında ki bağlantı. Zunesha'nın ruhunu bastıracak kadar güçlü kral haki kullanıcısı kim?

Roronoa ailesinin Wano'da ki yeri.

Savaş olarak zerre beklentim yok. One piece de savaşların sonuçları karakterler arası güç dengesine göre değil de hikayenin gidişatına göre değiştiği için zerre umursamıyorum bu konuyu. Hikaye olarak güzel bir hikaye okuyayım yeter.
 
Öncelikle Zoro sesiz bir şekilde One Piece ilerliyen her an patlamaya hazır bir hikayesi olduğu kesin buna en uygun yer wano gidipte oda tenkaichi budokai gibi bir yerde Zoroyu işleyecek değil sonuçta gelelim kaidoya adam arc boss illaki işler her bossta olduğu gibi ve sonuncusu luffy kaidodan tek yiyince bir power lazım bence sadece silahlanma hakisi yetersiz kalır diyorum uyanış olmaz ama ne olur derseniz biraz geriye dönelim orsla savaşırken nightmerluffy halindeydi bu hali şimdiki gear4 çok benziyor bence oda One Piece fanları için çaktırmadan spoiler verdi ve luffynin gear4 ünü gösterdi yani luffy gaer4+ kılıç skilleri kullanırsa şaşırmam
 
Luffy'nin herhangi bir dövüşün içinde olup serinin dinamiklerinin içine zıçılmamasını beklemek de nasıl bir iyimserlik mi diyeyim, kafa mı diyeyim, ne diyeyim ? A mı dim, B mi dim, C mi dim ?
 
Zoro ve Sanji'nin pertinin çıkacağı dövüşlerde çizilmesi. Kendilerinden geçecekleri derecede zorlanmaları. Bilinsin artık seviyeleri, hiç olmadı Luffy'nin son rakipleri karşısında zorlandığı kadar zorlansınlar.
 
Olma ihtimali yüksek şeyler

-Kaido'ya ihanetler
-Tüm novaların aynı tarafta yer alması
-Novaların yükselişi

Olma ihtimali çok düşük fakat nedense Oda'dan öyle yapacak hissi aldığım şeyl
-Katakuri- Luffy işbirliği
 
@Riful

Eğer Mashima sensei wano arcı çizmiş olsaydı kaç tane dövüş görürdük ve kaçı sağlam olurdu ? ne yapardı beklentileri karşılayabilir miydi dersin ? :gamyon: Zoro kaç rakip indirirdi mesela oradan başlayalım. :)
 
@Riful

Eğer Mashima sensei wano arcı çizmiş olsaydı kaç tane dövüş görürdük ve kaçı sağlam olurdu ? ne yapardı beklentileri karşılayabilir miydi dersin ? :gamyon: Zoro kaç rakip indirirdi mesela oradan başlayalım. :)
Maşima-sensei düşünerek çizdiği için k.haki'nin olduğu bir ortamda binlerce kişiyi adaya fark edilmeden süremeyeceğini bildiği için savaş çoktan başlamış olurdu. Zoro vs Who başlamıştı bu bölüm. Luffy'i de Sasaki'yi indirmeye giderdi. Page ile Şanji de cepteydi. Kızlar Ulti ile derken sayamam hepsini. Herkes vs^sine doğru yol aldıydı şimdiye. Hepsi sağlam olurdu çünkü Maşima-sensi karakter harcamaz, hakkını verir karaktere. Ucu ucuna biten savaşlar sonrası Kaido'yu indirmek için toplanırdı millet. Zoro'nun da temizinde üç vs^si var. Who, King, Kaido banko. Asıl Kubo çizse bu arkı daha bir enteresan olurdu. Her cephede herkes ayrı bir savaş veriridi, bir ekip ana rakibe giderdi, Tabi sen daha ifade edersin Kubo'nu sanatını.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık