Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 979 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ve Zoro'nun olayları halletme biçimi hep böyle,2 salağa ek birde Kid'in salaklığı eklenince muhteşem üçlü oldular :cool:
 
Sanji novaların yarısını tokatlar.Drake'in gücünü net bilmediğimizden ona şu anlık şey diyemem arc sonu daha üstün olacağı kesindir ama.Luffy,Kid,Zoro'ya net kaybeder sadece.Law'ın Rosa'daki halinden güçlü olduğunu düşünürsek ona da kaybedebilir.
 
Kore'den gelen spoiler doğrudur umarım. Dressrosa vol2, turnuvadan kaptanları müttefiği yapacak Kid, Kaido'nun oğlunu bulup meydan okuyacak Zoro, birini bulup Blueno'su yapacak Luffy.
 
Son düzenleme:
Kore'den gelen spoiler doğrudur umarım. Dressrosa vol2, turnuvadan kaptanları müttefiği yapacak Kid, Kaido'nun oğlunu bulup meydan omuyacak Zoro, birini bulup Blueno'su yapacak Luffy.
Bu analojin hatalı bence, Luffy Blueno'ya karşı g2'siz sıkıntı yaşayabilirdi, lakin Luffy Kaido'dan tek yemeden önce belki de zorlanabileceği tek adam Jack'ti. Geri kalan herkesi gene cepçisi yapardı.
 
Oda şu sanjiyi de eskisi gibi kullanır umarım. Alabastadaki gibi enies lobbydeki gibi skypieadaki gibi. Gitsin kaybolsun bir yerlere işe yarar bir şeyler yapıp birden fırlasın bir yerlerden. Öyle daha iyi bir karakterdi, cok useless oldu ya time skipten sonra.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık