Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Seri Sonunda Zoro'nun Seviyesi

Finalde hangi seviyeye ulaşır ?


  • Kullanılan toplam oy
    223
Sizce Zoro ve Luffy arasındaki seviyede kimler olur? Herhangi bir süpernova olur mu?
Im - Gerçi bu arkadaş çok sürpriz seri sonu Luffy'den güçsüz olmayabilir veya kendisi güçsüz biri de olabilir bilemeyeceğim.
Teach
Süpernova olarak Kid olabilir.

Konu içinse Yonko diyorum.
 
Şonenlerde en azından bildiklerim arasında diyeyim ana karakter ve ona denk yakın arkadaşlarından biri bulunur bu formüle opu dahil edebilir miyiz edersek bu kişinin zoro ihtimali var mıdır yada başka biri mi çıkar kestirmek zor o yüzden Lufi=zoro ihtimali üzerinde durmaya gerek yok. Daha yüksek ihtimaller üzerinden tayfa içi dengeleri sarsmayacak şekilde, halef >= selef ihtimali üzerinden gitmekte fayda var.

KK'lık hakkında kk seviyesi hakkında şunu belirtmekte fayda var önceden roger,wb yi gömdü,momu gömdü, önüne çıkanı gömdü falan deniliyordu gördük ki hiç de öyle bi durum yok imiş zaten sadece güç ile elde edilebilecek, sadece güce yorulacak bi makam olmadığı en başından belliydi hani bu adam kk olmuş, imp falan dinlemez iki atar öyle bi dünya yok yani.

Sınıflandırma yapacak olsam

S+ = roger, wb, kaydo, seri sonu lufi (SS de olabilir), bi ihtimal seri sonu tiç

S = oden, garp, ray, şenks, mom

S-, A+ = amiraller

A+, A = sağ kollar ve bazı amiraller ,

sınıflamam bu şekilde olurdu mihoku da dahil etseydim amirallere yazardım. Bu şartlar altında zoro için en uygunu S sınıfıdır derim yani imp, S sınıfınında en güçlüsü diye ilave edeyim.

Op normal seyrinde devam ederse dengelerde bu şekilde seyreder fakat raftelden sonra seri başka bi yöne evrilirse güç dengeleri de ona göre değişkenlik gösterir, elin mangasında seri sonu tartışması aslında çok boş iş, ömür vefa ederse seriyi takip edersek ne olup bittiğini görebiliriz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık