Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 978: Karşınızda Uçan Altılı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    193
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda geçen hafta alt kısmını çizdiği bir ekibin bu hafta üst kısmını çizdi. Ne oldu yani ne geçti oğlum eline... herşey para mı koca seriyi kaça sattın... Üç bölüm çıkar Wano arc en berbat arc açık ara, savaşıda eline gözüne batıracak gibi bi kendine gel bu ne dingil hayat odacii...

Kanjuroyu elinden kaçırmış adamlar hala baskın yapma peşindeler bu ne rahatlık bu ne genişlik böyle ağzına terlikle vuram...
Uçarak giden kanjuro onigaşimanın karlı dağlarında kayboldu pisti ıskaladı herhalde, bizimkiler daha erken yol alıyor sanki...
Gelecek bölüm Kaido baskından haberdar olmazsa ölsün inek...
Kazansanda kaybetsende bir yonkoya meydan okumakla gurur duy... Dikkat iki yonko var...
Kör istemiş bir göz Allah vermiş iki göz...

Kinemon sende liderlik kumaşı yok bırak bu mağaza işini... Kaido size giydirecek münasip bir kıyafet ( Ordinaryüs sOda)
BM çay partisi yapar, Kaido gülücük partisi yapar, Shankusu deliye hergün partii kop kop...boynun altında kala Oda parti yapacana adam gibi otur bölüm çiz, karantina olmasa çekilmezsin...

Yaw yazarken fark ettim Dj Queen sırasıyla yonku tarafını diziyormuş qavat..

Bekleyenler - Gülücük yemeyi bekleyen ahali,çöpler.

Hazcılar - Gülücük yiyip sürekli gülen aklı başından gidenler. (Vur bana vur bana ah ekibi)

Yetenekliler - Gülücük yemiş aklı başında kalanlar.

Şinuçi - Elit yetenekliler grubu. Doğal meyve tüketenler galiba

Canavarlar - Kolcular anormal üşütük tipler...

Oroçinin ekibi - Samuray devriyesi araya kaynak yapanlar

Uçan-Kaçan altılı - Onigaşima özel birliği Kaido bunları acil bi iş için çağırmış. Hııımm ne ola ki...

Pastanın çileği - Koca Ana ve Çocukları
Bonus Kaido veledi
 
Ben Bm'nin Elbafta ele alınacağını ve inmeyeceğini düşünüyorum. Bu kadım muhtemelen Wano'da ki aklı gidik halinde milleti önemsemesi gibi iyi birisi çıkacak muhtemelen(bunu zerre istemiyorum ama pembe dizi kalitesinde ilerliyor seri)

Başından beri tek bir yonkou'ya odaklanıldı. O da Kaido daha önce olası wano eşleşmelerine de yazmıştım. Yine yazayım iki farklı eşleşme olacağını düşünüyorum.

Zoro, Kid, Killer, 9 Kın vs Kaido

Luffy, Law, Drake, Sanji, Jinbei vs Bm

Olacak bizimkiler ezilirken amiraller damlar Bm'yi onlar tutmaya devam eder. Sonrasında ikinci raunda Herkes vs Kaido görürüz. Sonrası topuk ve parti zaten.
Is Elbaf'a uzarsa Tüm Kek, Wano ve Elbaf serisi bir düşman için çizilmiş en uzun yol olur. O yüzden zannetmiyorum. Elbaf'ta farklı düşmanlar görelim artık.

Yonkouların inmesi konusunda ben de senin düşündüğün gibi düşünüyordum. Kadro farklıydı tabi ama sen 2 yonkou için eldeki bütün kadroyu vermişsin. Iki yonkounun komutanlarını kim indirecek ?
 
@Aiden Oueen'in anons ettiği birlikler zayıftan güçlüye doğruya gidiyordu farkındaysan.Kolcuların uçan altılıdan daha güçlü bile olma ihtimali var galiba.
Öyle bir sıralama mı bilmem hele ki Drakein konusu konuşulurken :T Monsters deyip Numbers diyordu, Oniwaban falan söyledi sonra

En son Big Mom'un evlatları diyor anons ederek XD en güçlü onlarsa olur bak
 
Kanjuro olayına açıklık getireyim. Bazı arkadaşlar Momo'nun ejderhaya dönüşebildiğini ve ucabildiğini unutuyor sanırım. Momo ejder olup uçup, kaçmıştır. Kanjuro da onu kovalıyordur. Belki Momo o esnada Kanjuro'nun mürekkep kuşunu da patlatmıştır ve kanjuro gökyüzünden bi yere düşmüşte olabilir.
Momo istediği gibi uçamıyor ki?

En son Luffy, Rosa'da " Uç, Uçtuğunu biliyorum. " dediğinde Momo onu bile hatırlamıyordu.
Hatta " Ne saçmalıyorsun. Ben uçmayı bilmiyorum, uçamıyorum. " vs. diyordu. :D
Gerçekten uçtuysa bu da Momo'nun balı olur.
 
Öyle bir sıralama mı bilmem hele ki Drakein konusu konuşulurken :T Monsters deyip Numbers diyordu, Oniwaban falan söyledi sonra

En son Big Mom'un evlatları diyor anons ederek XD en güçlü onlarsa olur bak
Orochi'nin ekibi ayrı Kaido'nun ekibi ayrı ama.Bu uçan altılı net Queen'in timi.Konuşmalar bile Queen'in üzerine zaten.Kolcular da King'in çıkabilir.Kaido boşuna korkmamış desene xd.
 
Orochi'nin ekibi ayrı Kaido'nun ekibi ayrı ama.Bu uçan altılı net Queen'in timi.Konuşmalar bile Queen'in üzerine zaten.Kolcular da King'in çıkabilir.Kaido boşuna korkmamış desene xd.
Olabilir tabii Numbers da dedim ya Drakein bu durumu varken bu Numbers daha da güçlü çıkacaksa işimiz yaş, Jacki emekli etsinler. Belli olur ya 6 7 aya nedir ne değildir xd O zaman konuşuruz

Bakalım kimonolu Smoothie nasıl olacak :flaugh:
 
Aklımda iki üç tane soru var.

Uçan altılı gerçekten uçabiliyor mu ?
Uçan altılı varsa kaçan beşli yok mu ?
Uçan altılı'yı gördük peki. Çöken üçlü yada yüzen dokuzlu, pişen ikili falan bunlar neredeler :bilmem:

Oda'nın anlatımında en nefret ettiğim şey böyle saçma sapan karakterler ortaya çıkarması, flappe(İsmini tam hatırlamıyorum Luffy'e atış yapan kız) mesela kim o nedir necidir varlığının sebebi mangaya ne eklemiştir ? Rosa'da arenaya 50 bölüm harcadın beş kuruş değerinde karakter yok, şimdi de bu tipler çıktı yarın öbür gün dövüş içerisinde birinin bir şekilde etkilenmesi için element uydurur gibi karakter uydurabilir.

Arka Sokaklar, Got 5.6.7.8. sezonlar hatta Cennet Mahallesi bile bu adamın böyle değişik triplerinden daha mantıklı senaryolar çıkarıyorlar.
Luffy'ye atış yapan kız sayesinde katakurinin delikanlı olduğunun altını çizdi oda, özellikli biri değildi. Katakuri kardeşi olmasına rağmen prensipleri uğruna herkesi üzecek birisi olduğunu gösterdi.
Dresrosadaki arena savaşlarında luffynin filosuna katılan yoldaslarini tanıdık.
Hikayede bu ara karakterler hikayenin anlamlanmasi açısından çok onemliler. Tamam sonunda dayak yiyecekler ama bir şeye sebep olacaklar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık