Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

Sadece Mihawk vardı bunu yapabilecek. Onun yapması da şaşırtmaz zaten. Bu kadar sene sonra; "Mihawk kesti," şeklinde bir açıklama yapılması saçma olur.
Açıklama dediğim bir küçük bir Flashback.Rayleigh FB'leri gibi.Olay gösterilsin yeter.Meiou'nun bahsettiği gibi bir söz gösterilse çok hoş olur.
"Görmek için gözlerine çok güveniyorsun Roronoa!"
 
Dovuste gozu acayim derken ikinci gozde gitmesin de:oleyo2:
Gitsin de Fujitora seviyesi k.hakisi olsun. :fool:

Zoro'nun yaralı gözüyle ilgili bir şey daha yazmak istiyorum: Zoro, kapalı gözünü açacak olsa bile, gözünde yara olduğu bir gerçek. Peki bu yara neden olabilir? Diyelim ki; gözünü kapatması bir eğitim nedeniyle. Buna ister k.haki eğitimi deyin, isterseniz başka bir şey. Burada yaranın etkisi nedir? Yara olmadan olmuyor muydu? Bu yaranın bir tür büyü, mühür vs. olmadığını düşünüyorum. Çünkü o şekilde hem direkt Kenpachi'den kopya olurdu hem de Mihawk'tan böyle bir şey beklemiyorum. Ne alaka yani? Bu durumda, başka bir anlamı olmalı. Bence şöyle: Zoro'nun, eğitim amaçlı olarak bir gözünü kapalı tutması gerekiyordu. Dediğim gibi, bunun ne eğitimi olduğu tartışılabilir. Ancak siz de bilirsiniz ki; bir insanın, gözünü kapalı tutması -özellikle tek gözünü- kolay değildir. Bir dalgınlık anında ya da bir tehlike, zorlanma halinde gözünü istemsizce açması işten bile değildir. İşte bu noktada, bunun önüne geçmek için Zoro'nun gözüne bu yaranın açıldığını düşünüyorum. Böylece, yaradan ve acıdan dolayı, bir süre mecburen gözü kapalı kalacak ve vücudu bu duruma alışacaktı. Bunu ya Mihawk yapmıştır ya da Zoro kendi yapmıştır. Sonuç olarak; eğitim maksatlıdır, diye düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık