Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Kozuki Oden

Kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    235
Bu nasıl bahane la?

Bunu Rogerlara söylüyor Oden, Laugh Tale'de öğrendiği bilgilerle Wano'nun açılması gerektiğini düşündüğü için. Kaldı ki bunu cidden Wano iç meselesi olduğunu düşündüğü için söylüyor, daha Kaidou'dan haberi yok Oden'in. Kaidou işe karışıyorsa bu nasıl Wano iç meselesi oluyor?

Kaidou Wano'daki fabrikalarla silah dağıtımı yapıyor, İmparatorluğa soyunuyor ama yıllarca mekanının Wano olduğu bilgisi diğer İmparatorlara gitmiyor ha? Cidden? Yoksa bu Neptün'e yardıma gitmeye benzemez deyip de kendini mi çekiyor Beyazsakal? 5 yıl 5, boru değil.

İkisi de adamdır.
Wano arcı, Oden'e yapılanlar üzerine şekillenmiş. Wb Kaido'yu gömseydi ki gömerdi Wano arcına çok da gerek olmazdı. Wb'nin Wano'ya gelmeyişine basitçe senaryo bile dersin. Ama torunun canice öldürülmesine göz yummanın senaryoyla bir ilgisi yok. Ace yine ölseydi ondan bahsetmiyorum.

Oden Kaido'yu da bir iç mesele olarak görüyor olmalı ki Racır ya da WB'ye haber ucurmamış. Haber edebilir miydi, evet.

5 yıl az bir zaman değil. Fakat yonkoular bölgelerine başka bir yonkou taciz ettiği zaman savaşıyorlar ancak. Yoksa misal Bm'nin mekanı belli... X bir yonkou, yonkou mekanı basıp ona meydan okuyor mu ? Yok. Herkes kendi çarkını çeviriyor. Bu çark döndükçe kimse kimseyle dövüşmüyor. Wb de bu yüzden Wano'ya müdahale etmemiş olabilir. Gelmemesi için bir çok sebep olabilir. Sabo'ya da neden Mf'ye gelmedi diye yıllarca yüklenildi. Sebebi ortaya çıkınca sesler kesildi. Her şey olabilir.
 
Birisi korsanlar kralı'nın sağ kolu diğeri de azmanın teki. Kim kazanır bilmiyorum ama epey zorlu bir dövüş olur.
 
Birisi kaido'dan tek yerken diğeri kaidonun kaptanını indiren korsan kralın sağ kolu sonuç belli. Luffy Korsan Kral olacaksa en büyük destek Zoro sayesin de oluyor Roger da kk olduysa ray'in büyük desteği olduğu aşikar yoksa Kara Kral lakabını boşuna almazdı.
 
Rayleigh serideki tüm güzelliklerin ve güç unsurlarının multidisipliner karakteri. Öyle kaybedeceği dövüş zor görürüz.
 
Oden Kaido ile dövüştüğü haliyle Rayleighi yalan eder.

Ama öncesinde aynı gemideki haliyle yenilir Rayleigh'e.
 
Oden Kaido ile dövüştüğü haliyle Rayleighi yalan eder.

Ama öncesinde aynı gemideki haliyle yenilir Rayleigh'e.
İleri gözlem ve ileri b.haki kullanıyormuş gibi bir izlenim vermedi Oden. Hız konusunda ufak bir umut ışığı yaktı. Fiziksel güçte belki öndedir ama totalde çok gerisinde Rayleigh'in.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık