Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 973: Kozuki Hanesi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    156
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü daha okumadım yorumlara baktım ama biliyordum Denjiro olduğunu hatta ajan ve bilgi sızdırma konusunda gerçeğe çok yaklaşmışım.Ancak yüz felciyse eğer bu baya orjinal olmuş bunu kimse tahmin edemezdi.Hani rol yapıyor falan dersin neyse de bu güzel bir Oda dokunuşu olmuş.
Ters köşe yapmak için;

A.)SODANİN YAPTIKLARİ

1.Hafıza kaybı.(2 defa kullandı)
2.Yüz felci (ilk defa kullanıyor.1hakkı daha var)
3.kopyalanma meyvesi(2 kişiye kullandırdı)
4.Okama olarak dönüşüm(pislikler serinin tadı bozuldu)

B.)SODANİN YAPABİLACEKLERİ

1.)Estetik ameliyatı(sanjiye kullanabilirligini sahabodi parkta gösterdi. Posterine benzeyen elemanda rütüş yaparak.)
2.)Elastik yüz maskesi kullandırabilir. Hatta bizim eleman lastik oldugundan bunu lufynin meyve açmasına ekleyebilir!
Tabi bu durumda akıllara şu soru gelir . Bunun dünyaya ne faydası var:D
Neyse soda kullanırsa kullandırır bir şekilde.
3.)Kavgada ciddi yara alıp adamın tipini kaydırabilir.
4.)saç uzatir felan şekil yaptirayimdiye degiştirebilir. Yani bakimsiz birini bakimli yaptirabilir.
 
Aylar önce çıkan openingden belliydi Kyoshiro'nun kimliği. İlk yayınlandığında opening mangada açıklanmamış olayın spoilerini vermez herhalde demiştik arkadaşla ama verdi bu kez.

0.37-0.40 arasına bakınız.

 
Oden flashback sayılarında Wano'ya dönüşten itibaren yapılan hiçbir tercihi, alınan hiçbir kararı, zaman çizelgesi ve mantıksal çerçeveye oturtulması için yapılan hiçbir etraftan dolaşmayı sevmedim. One Piece'in en kötü sayıları, en iyilerinin hemen ardından bağlantılı olay örgüsü içine denk geldi ilginç bir şekilde. İlk defa One Piece'le ilgili yaratılan tüm bu gizemlerin altından tatmin edici cevapların çıkmayabileceğini hissetmeye başladım. Hele şu seçilmiş kişi kehanetinin art arda tekrarlanması iyice mide bulandırıyor. Son sayılardaki Oden ve Wano'yla ilgili gelişmeler de aynı ölçüde hayal kırıklığı tabii ki; Oden'in 5 yıl bekleme motivasyonunun asla ikna edemeyişi, Whitebeard'ın gelmemesi ve Hiyori'nin niçin zamanda atlama yapmadığı gibi soruların inatla cevaplanmayışı, Denjiro'ya ilişkin yapılan tüm Koshiro (Zoro'nun hocası) tease'lerinin ardından olabilecek en absürt şekilde Kyoshiro olması, Gece Yarısı Çocuğu'nun kimliğinin açıklanışındaki özensizlik...

Oda'nın hikaye anlatıcılığı dehasından daha önce hiç şüphe duymamıştım ama bu sayılar berbat be.
Bu olaylar hakkında yazmaktan yoruldum. Yazan insanları görmek sevindiriyor. Oda'nın kurguda bu kadar özensiz davranıp olayları saçma sapan geçiştirdiği başka arc yoktur herhalde. Belki MF. Bu arcın devamında Wb tarafı ve kalan Roger korsanlarını da vefasız birer pro gavat olarak geçiştirmesinden korkuyorum ki zerre iplenmeyecek bir bahaneyle bu karakterlerin Wano ile olan bağlantısını aradan çıkaracaktır büyük ihtimalle. MF sonrası OP'un en çok beklenen arcının bu kadar rezil olması ve Wano'ya dair güzel olan her şeyin Wano dışında gerçekleşmiş olması efsane gerçekten. Ulan o değil aslında bölüm güzel hani okurken zevk aldım ama senin mesajını görmesem hiçbir şey yazmadım bile. O kadar umursamıyorum artık evveliyatını sevdiğimin arcını.

Olası bir Luffy vs Kaido (büyük bir yardım almadan) / Zoro vs King (teke tek) vsleriyle gelecek olan sıçışı da aylardır diyoruz bakalım ona sallamak ne zamana nasip olacak.

En çok içerlediğim olay ise ortalama yetenekteki bir mangakanın bile az biraz kafa patlatarak sıfır falsoyla bağlayabileceği kadar basit ama seri için önemi çok büyük olan olayları Oda'nın adam akıllı bağlamaya tenezzül etmeyişidir.
 
Ya gerçekten bir çocuğu salya sümük "babaaağğğğ" diye ağlatmak, dram kasmak mı oluyor? Bu tip sahnelerden rahatsız oluyorum, buram buram ucuz dram kokuyor. Tuttuğun kalemin üzerine oturman dileğiyle, sen dram sahnesi çizme.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık