Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 973 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Numbers ne kadar güçlü çıkacak acaba. Küçük olanı inu ve nekoyu tutmuş BMnin Judge muamelesi gibi
 
20 yıl onca o kadar güçlü değillerdi. 20 yıl önce o güce sahip olsalar zaten böyle olmazdı. Şuanki kınlar arasında inu, neko, kawamatsu, shutenmaru en az yonkou 3. komutanı seviyesindeler. Bence bunların hepsini denjiro hırs yapıp geçti. Şuan oden hayatta olsa sağ kolu denjiro olurdu bence. Adam çok klas ve güçlü duruyor. 20 yıllık zaman atlamasına da maruz kalmadı. Bu süre içinde güçlendi. Bence şuanki en güçlü samuray denjiro.
Neko ve İnu, Jack (aka "Yonkō 3. Komutanı") ile birebir dövüşte baskın çıkamazlar. Diğerleri için bir şey söyleyemem ancak featler bağlamında Neko ve İnu Jack'ten güçsüz, zira onlarla gece gündüz aralıksız dövüşen bir Jack gerçeği var. Neko ve İnu dinlenerek dövüştüler.
 
Güclendim demiyor bu kılıcı kullandıca alıştıkca dahada güclü hale mi gelicem diyor zaten yaptığım cikarımın nedeni bu cümle fanlıkla bir ilğisi yok. :hıh:
Yav öylede kılıç adamın hakisi resmen kuruttu, alışma işi hakiyi istediği kadar vermek lakin bu kılıcın Zoroyu aşırı bi haki kullanımına ittiğini inkar edemeyiz. Enma olmasa Zoro basabilirmi öyle çok hakiyi basamaz, burda Enma Gutsın berserker zırhı gibi Zoronun potansiyelini Zorla ortaya çıkarıyor hatta aştırıyor. Gutsın berserker zırhını kullanırken anası ağlıyor herifin eti kemiği kalmıyor lakin Zoro kılıca bi höyt diyo iş bitiyo, ulan insan az utanır. Bide Wado yüzünden Zoro alışmış Enmaya hemen oh ne güzel pilot.
 
Hiç biri Inu veya Neko yani dolayısıyla Jack etmez. Wano bu tierde adamlar çıkartacak bir yer olsa bu durumda olmazdı. :artiz:

Denjiro Oven seviyesi ise öpsün başına koysun. :gamyon:
İnu ve Neko'nun nöbetleşe yenemediği adamı anında çizen bir Ashura gerçeği var. Belki Jack gene yenerdi ama Ashura da bayağı yardı Jack'i yani. Kinemon'un saydığı 3 kişi-Ashura, Kawamatsu-Denjiro- boş adamlar değiller.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık