Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 971 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis sıkıntı şurada; güce biat ettiğimizi söylüyorsun. Güce biat eden adam Oden'i neden savunsun? Oden'in gücünü mü tartışıyoruz burada? Güçle ne alakası var?
Gücünü tartışıyoruz şu anda demedim ki, o güç tabanı yarattı diyorum. "Kaido'ya tek attı milletin zoruna gitti"cilerle doluydu forum 2 haftadır, Kaido'ya tek atması ile ne alakası var? Bu Oden malını Kaido daha çıkmadan bile eleştiriyorduk biz çünkü aşırı uyduruk, tutarsız bir karakter. One Piece FBler'indeki abartısız en ayağı yere basmayan tip yahu. Literatüre ilgisi olan birinin bu herife yüzünün ekşimemesi imkansız.
 

Üye silindi 1004

Sorma ya, aklıma geldikçe üzüldüm garibanlara. Zamanında sırtını Wano halkına dönüp giden adam kalkmış ben halkım için dans edicem diyor. Mal adam hepsi senin yüzünden oldu zaten. İçler acısı bir durum.
Halk zaten ölmek istiyor artık zulümden insani olmayan şartlarda çalışmaktan. Sal bi artık. Adamla kızıyla karısıyla öleceği için sevinirken hoppp beyefendi dans ettiği için hepsi kötü yola düşüyor.
 
Ey forum ahalisi; Oden'in, Orochi'ye inandığı için salak olduğunu kabul etmeyen kimse yok. Sanki birileri bunu reddediyormuş gibi yazıp durmayın artık. Rica ediyorum ya.

Buna rağmen, yani salak olmasına rağmen seviyoruz sadece adamı. Bu kadar basit.
 
Bunlar senin mesajların değil mi? :d
Çok şükür ki Zoro'nun uçuk fanları Oden'e kayıyor şu an, Zoro'nun adı temizlenir biraz da Zoro'yu seviyoruz diyebiliriz ortamda o fanlarla bağdaştırılmadan lkajsdlkasjdlk

Profil fotoğraflarına bir bakıver derim kendininki de dahil :d İki çeşit Zoro fanı var, bi' güce biatçı, kılıç koklayıcı Zoro fanları, bir de duruşçu Zoro fanları. Duruşçu Zoro fanları bu karaktersiz, aptal Oden'le aynı cümlenin içinde dolaylı tümleç olarak bile durmak istemez.
Tamam, nerede Zoro fanı değiller demişim? Öyle bir şey demedim ben. Profilize ettim çünkü çok rahat bir şekilde edilebiliyor, gören de görüyor zaten :d
 
Odene çok üzüldüm tek diyebileceğim o.

Luffy adamsa Zoro ile birlikte Wanonun üstünden geçer...
 
Eyyy Toki!!! Senin bahsettiğin erkekler fabrikada köle, kızlar da.... Haberin yok be güzelim.

İşte sana yapılınca kötü oluyormuş değil mi? İlk yazdığın mesajdan dolayı da ben aynı şeyleri hissetmiştim. Durup dururken ortalığı sen karıştırdın. Hiç üste çıkmaya çalışma.
Valla ben hiç de kötü hissetmedim. Dediğim gibi Oden'de var olan birçok tutarsızlığı göremeyip hala onu mükemmelleştirmeye çalışmak/görmek ve bölümler devam ettikçe bu durumda ısrar etmenin anlamı benim lügatimdeki karşılığı bu.
 
Tahmin ettiğim gibi bitiyor fb.Şu an savaşı okuyucuya daha hırslı okutabilmek için geçmişe dönüp Kaido'nun yaptıklarını en şiddetli şekilde gösteriyor.En iyi karakterleri rezil duruma düşürüyorki hikayeye bağlanalım.Aynı zaman eski savaşla yeni savaş arasında bir denklik kurmak içinde yaptı bunu.
Ama dans olayını önce gösterip sonra çok ucuz bağladı.Geri kalan kısımda problem yok.
 
Odenin karakterine laf etmek çok beleş bir durum gerçekten. Vicdanlı karakterli onurlu bir adam. Gördüğü dünyayı tüm ülkesi görsün diye ömrünü adıyor. Kaidodan Wano dünyaya açılsın diye yardım istemiyor. Sadece dünyaya açıldığını göreyim diyor. Bölüm çıksada artık herşeyi tartışsak rahat rahat
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık