Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 971 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Zorocular Oden'i sevmez demedim ki, Zorocular'dan belli bir profil sever dedim. Dediğim de gördüğüm kadarıyla cuk oturuyor. Ekseriyetle bu profilden her adam "Ban KAido'yu nasıl da kesmiş, zoruna mı gitti" cümlesi kurmazsa edemiyor, güce biatçılık hat safhada.
Zoro övüp falan dedin de ben bu dediklerimi 10 senedir diyorum, şu an duruma göre laf değiştirmiş biri değilim.
Reyiz mesajına iyi bak. Kafana göre Zoro fanlarını ikiye ayırıp kim nasıl onu belirliyorsun ve Zoro şöyle böyle yapıyor, nasıl odeni seviyorsunuz duruşu olan Zoro’cular sevmez demeye getiriyorsun.

Zoro’cular belli bir profil seviyor güce biat ediyorlar diyorsun yine yanlış. Odenin gücü bize göre kanıtlandı ama hala karakteri daha ön planda git yorumlara bak. Ayrıca benim 1 numaram Zoro, 2 Numaram Luffy. Ve Shanks’ide seviyorum, Fujitora’yı seviyorum mesela ama güç için değil. O yüzden algı çekmiş oluyorsun anladın mı?
 

Üye silindi 1004

Zoro isterse ittifakı da tehlikeye atar, paşa gönlü arzu ederse ortalığı da yakar. 1000 sayılık karakter koskoca Roronoa Zoro. Oden'in yaptıklarıyla kıyaslamayın gerçek kılıç ustasını.
 
Acaba ne yazdım diye dönüp baktım:
http://www.korsanfan.com/konu/944-ortak.7683/page-5#post-1167446
Gayet tutarlı biri olduğumu düşünüyorum. Güç biatçıları kendi konumlarını düşünsün.
Sana zaten yazmadım ki. Hatta cidden yanlış anlama diye belirttim. :D Sen örneği vermişken o zaman için laf atanlara yazdım. O zaman laf atan adam Enma üzerinden de laf yapıyordu sonra özür dilemişti. XD

Ben de güç biatçısı olduğumu düşünmüyorum.
 
Şimdi biraz saçma olacak ama flashback bu arkadaşlar ve Kaido-Orochi buddylerinin;) ölmemesi gerekiyor. Haliyle bu ikisini de ortadan ikiye yaracak arkadaşın savaşmaması için akla yatkın bir sebep bulmuş kendince neyin haterlığını yapıyorsunuz ? Ne olması gerekiyordu savaşıp ölmesi ve fb'nin bitmesi mi ?Anladık yandan Kaido fanısınız da kişiliksiz,karaktersiz,korkak olmasının yanında o dönem üstüne Oden'den güçsüz bir karakter.
 
Zihin okuma işi yapan sen değil miydin? O yüzden alıntılamadım mı ben seni? Kendi yaptığını da şimdi bana mı yamıyorsun. :hhh:
Gözünü seveyim bitirelim bu muhabbeti ya.
Bilgisayar ekranından algılama seviyesi ölçen kişi mi diyor bunu? :D

Ölüp kurtulmak yerine Oden dans ediyor. Fabrikaya geri dönüp zehirlenerek ölüyorsun. Kızın geyşa oluyor. Püüü senin edeceğin dansa demezler mi?
Sorma ya, aklıma geldikçe üzüldüm garibanlara. Zamanında sırtını Wano halkına dönüp giden adam kalkmış ben halkım için dans edicem diyor. Mal adam hepsi senin yüzünden oldu zaten. İçler acısı bir durum.
 
Şu 16 sayfada bir cümle göster sana gerçek Zoro fanı değil diyen.
Bunlar senin mesajların değil mi? :d
Çok şükür ki Zoro'nun uçuk fanları Oden'e kayıyor şu an, Zoro'nun adı temizlenir biraz da Zoro'yu seviyoruz diyebiliriz ortamda o fanlarla bağdaştırılmadan lkajsdlkasjdlk

Profil fotoğraflarına bir bakıver derim kendininki de dahil :d İki çeşit Zoro fanı var, bi' güce biatçı, kılıç koklayıcı Zoro fanları, bir de duruşçu Zoro fanları. Duruşçu Zoro fanları bu karaktersiz, aptal Oden'le aynı cümlenin içinde dolaylı tümleç olarak bile durmak istemez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık