Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aethirx

Megalo nasıl havada yüzüyor?
bide
strong world filler mı? orda olan şeyler op'da da olmuş sayılır mı?
 

Aethirx

Shabondy balonlarıyla aynımı bu balonlarda? shabondy'de denizkızı prensesinden bahsediliyor. aşağıda kullanabileceğinden de bahsetmiş.doğru mu?
 

Zasalamen

One piece Mocie 10 ile 0 nedir bir türlü anlayamadım 10'u izledim 0sonra mı çıktı yoksa 10 mu sonra çıktı bağlantılılar mı bağlantılılar sa önce hangisini izlemeliyim?
 

real

Frank'nin babası Vagapunk olabilir mi sonuçta frank bildiğim kadarıyla (serideki birçok karekter gibi ) anne babası açıklanmadı. Hem babktığımızda frank de gelişmiş bir mekanik beceriye sahip
 
kal haki ile ilgili 2 soru sorcam

1-neden hiçbir denizcide kral haki gücü yok şuana kadar gördüğünüz tüm kullanıcılar korsandı.
edit:ölmüş olan saul ise zaten denizcilerin yöntemlerini doğru bulmayıp ayrılmıştı. ve şuanda hiç kral haki kullanan denizci yok.

2-kral haki yaptıktan sonra iradesi zayıf olanlar bayılıyor peki bu baygınlığın süresi nedir? (414.bölümde dikkat ettim ufak bir kıza kız bayılıyor ve bölümde 2 dk sonra ayık gözüküyor, eğer süre 2 dk filan ise hiçbir işe yaramaz diye düşünüyorum)
 
Konu kral hakiden açılmışken ben de birşey sorayım.
Kral haki kullanıldığı zaman logia larsavunma mekanizmasını çalıştıramıyor galiba. Bunu şuradan çıkarttım. Wb, Akainu nun arkasında çıktığı zaman ortamın rengi mavi olmuştu. Burada kral haki kullandığını düşünüyorum. Daha sonra wb tekme tokat dalarken akainu hep darbe yedi. 1 kere bile logia savunmasını kullanamadı. Yani kral hakiyi kullandığın sürece logia ların savunma mekanizmasını kesebilirmisin?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık