Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970: Oden, Kaido'ya Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be Oden sen nasıl bir adamsın be.

Düşmanın safında Yüz değiştiren bir meyve kullanıcısı var, sen gelene kadar Oroçi’ye yol yapıyor. Sonra sen geliyorsun ve 5 yıl korkudan bekleyip ordu güçlendirmek için, senin vicdanından yararlanıp hem kuvvetleniyorlar hemde Seni dans ettirerek, halk bu işlere karışmasın diye itibarını düşürüyorlar ama bunlarda yetmiyor, bir de senin için de bir hain ya da casus var bilgi sızdırıyor, bu da yetmiyor 11 kişi, 1000 kişi’ye karşı savaşıyorsunuz ve yenilmiyorsunuz. Bu da yetmiyor, en son Kaido’nun yanına gelip bire bir dövüşe giriyorsun ve adamı mahvediyorsun ama bu da yetmiyor, en son olaya bir hile daha karıştırıp öyle durduruluyorsun ki, savaşta bir de yanında; Yasu, Ushimaru ve Hyo amca gibi adamlarda yok. Ne büyük adamsın be Kozuki Oden:a:
Çöpler ne zamandan beri adamdan sayılıyor. :) Bir ts Luffy etmiyor Oden. Luffy 50.000 kişi bayıltıyordu. Oden çer çöple vakit kaybetmiş, üstüne hasar almış, sorsan 11 vs 1000 auuuvvv. :) orada dövüse etki edebilecek 1 Kaido var 2 de King ve Queen başka adam yok. Oden ve samuray takımı 3 kişiyle baş edememiş, madara olmuşlar. :)

Oden Kaido'ya saldırmadan önce temsili:
Ahahahahah :hhh::hhh::hhh:
 
Haftaya çıkacak bölümün spoilerını falan okumayacağım direk bölüm çıkınca okuyacağım. Wb vs Roger efsaneliğinde duygusal bir bölüm gelecek sanırım.
 
Kaido gibi kalleş çok övüldü yeter. Oden'in çocukları olmasa şu an Kaido'yu kızartıp yiyordu Oden..
Oden'in çöp bir karakter olduğunu belirtmek için Kaido'nun övülmesine gerek yok. Adam resmen başka karakterlerin toplanıp bölünmesinden çıkmış, üstüne diğer karakterlerden ayıran bir tarafı da yok capon olması dışında, o kadar.
Momo > Oden
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık