Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 969: Aptal Lord

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda bölüm sayılarının rakamları ile oyun oynamayı seviyor galiba.

925'in giriş sayfasını hatırlarsınız:

Oda aynı girişi 592'nci bölümde de kullanmıştı:

Bu bölümde de buna benzer bir şey oluyor. Tabi tesadüf de olabilir. Zoro ve Kinemon 699'uncu bölümde Hazan Suyu'nun çalınmasını konuşuyorlar:

969'da da Hazan Suyu Ve Ryuma'nın bedeni çalınıyor:

Bilerek yaptıysa güzel ayrıntı. Adam artık bunlara kafa yoruyor galiba.:)
 
Son düzenleme:
Forum'da ne kadar çok mezarcı varmış arkadaş. o_O Her zaman ki gibi ne olduğunu anlamadan kürekleri çekmişler, torararara .d
Bir gecede eğlence için konumunu terk ederek kimseye haber vermeden kaçan, elin adamının gemisinin zincirine tutunarak ülkesini Orochi'nin eline bırakan, uolda tanıştığı kadınlarla düşüp kalkıp çocuk yaptıktan sonra, aman da ailem hasta diyip, ailesini ülkesine geri getirdikten sonra, ülkesinin ne halde olduğunu gördüğü halde sürtmeye devam eden, gezip tozmaktan doyduktan sonra ülkesine dönüp "Ya benim bir koltuk vardı, bi geri verin de shogun olam" diyen bir tipten bahsediyoruz.
Gömülmeye bile layık değil adam, yatacak yeri yok.

Daha ne anlayacaz da yazacaz?
 

Üye silindi 1004

Sen git ülkeni dünya alemden koru, geleni geçeni tokatla, neslin sokak dansçısı olsun. Ryuuma ile Oden aynı cümlede kullanılmamalı.
Şovmen Ryuma koruyunca ne oldu? Altınlardan bahsediliyor? Nerede altınlar o kadar servet? Orochi başa geçmeden önce de öyle bir servet yok. Muhtemelen şehir efsanesi gibi bir şeydi altın şehir. Pirinçten başka hiçbir şeyleri yok zaten. Kapalı ülkede altınlar nereye gider? İç Savaşlara harcadılar her şeyi belli ki. Kesinlikle Ryuma dahil pirinç tarlaları yakılmalı. Ryuma ülkeyi içeri kapatınca iyice rezalet ve yamyam tiplere dönüşmüşler. Belki 800 yıl kapalı kalmasa Water 7 gibi mükemmel bi yer olacaktı.
 
Bütün ülkeyi ve altınları almak için alayı saldırdı; korsanlar ve kutsallar. Çok büyük tehditlerdi muhtemelen. Belki de bütün Wano’yu katledeceklerdi ama özgürlük hayatta ki en değerli şeydi.
Ve o adam dedi ki; Alayanız gelin hepiniz gelin! Ben anlaşmam savaşırım!

Eğer Oden çok iyi bir sebeple bu duruma düştüyse başımın üstünde yeri var. Ama bomboş bir sebeple bu duruma düştüyse, gücüne laf etmem ama karakteri büyük zarar görür :/
Aaa hayır. O kesin bilgi değil. Dünya Hükümeti, Wano'yu beğenmemiş.
Her yeri beğenirken bir orayı beğenmemiş. Ryuma'nın bir işi yok orada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık