Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 969: Aptal Lord

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

O kan Orochi ve Kaido'nun eline bulaştı. Hyogoro'nun kendisi Kozuki fanı zaten.
Öyle olmuyor bu işler. Teröristle, işgalciyle anlaşma yapılmaz. Geçerli bir gerekçesi yok Oden'in hiçbir şekilde yok. İşgalciyle pazarlık masasına oturan ölmeyi hak etmiştir. En az Kaido ve Orochi kadar katil Oden.
 
[ Spoiler] 969: Aptal Mangaka

Sabo vol.2

Manganın yazarlık kısmını bir editöre falan bırakmalı artık. Can sıkıcı boyutlara ulaştı.
Bence şu bölümleri editör çiziyor zaten.
E. Lobby’yi yapmış adam böyle bir rezaleti çizemez diye düşünüyorum.
Oda şu an Maldivler’de avokadosunu yudumluyor.
 
Oden'in de tepesinde bir imparator var : )) Üstelik Oden ona hiç dokunamadan nefesiyle halkı katledebilecek bir imparator.
Dediğim gibi detayda farklılıklar olabilir ama ana hatlarıyla ikisi de başkalarına zarar gelmesin diye dövüşmemeyi seçiyor. İkisi de kaptanından yardım istemiyor. İkisi de normalde yapmaması beklenen bir seçim yapıyor. Sanji seçimin doğruluğuna kendini inandırıp çiçek toplarken çok itici gözüküyordu. Oden de bu benim işim diyerek mutlu mutlu dans etmeye çalışırken de çok itici gözüküyor. Fikrine saygı duyuyorum tabii ama bence Oda net olarak Oden de 3 ana karakteri de yansıtmış.
O zamanki Kaido daha imparator değildir bence en fazla Alabasta Crocodur. Sanji şimdiki raid suitle geçmişe gitse o zamanki orochiyide kaidoyuda topa koyar.
 

Üye silindi 1004

Bence şu bölümleri editör çiziyor zaten.
E. Lobby’yi yapmış adam böyle bir rezaleti çizemez diye düşünüyorum.
Oda şu an Maldivler’de avokadosunu yudumluyor.
Belki de E. Lobby'i de zamanında yetkili bi editör halletmiştir. Bu mangakalar pis parazit adamlar zaten. Editörler olmasa böcek kadar değerleri yok.
 
Bence insanlar olaylar nasıl olur diye tahmin etmeyi bırakmalı. Sırf ters köşe yapacam diye insanlarin beklediği seyin çok degisigini yazıyor
Oda dramatize etmeyi seviyor,işin aslı ortaya çıkınca ulan be Oden ne adammışsın be dememizi umuyor ama her zaman da olmuyor işte bazen saçma sapan açıklıklar oluşuyor hikayede.
Ben tamamen lazy writing kısmındayım. Ne ters köşe ne tuhaflıklar ne gizem kasıntılığını sorun etmiyorum. Sadece temiz bir hikaye okumak istiyorum. Ben duvardaki tablo iki milim yamuk diye odada huzurla oturamayan insanlardanım. Bir yerde ufacık bir tutarsızlık, boşluk, geçiştirme, detay atlama görünce tüm zevkim yok oluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık