Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 969 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimal bariyeri yapan ağabey Barto'nun çok üzerindedir. Rosa'da Bellamy bariyerin arkasından dolanıp çökmüştü bunun boynuna.
Bellamy'nin yay yeteneğinin faydası o, bariyerin yanından Barto'nun yakasına yapıştı ve dediki '' Yay yeteneğimi küçümseme '' . Lakin buna rağmen Bellamy, Barto'yu yenemez zaten imkanı yok. Bellamy Doflamingo family'e giremiyor, Barto ise Robin'i kurtarmak için kendisini feda etse dahi Pica'nın 1 alt rütbesindeki Gladius'u harcıyor, fark aman aman fazla yani.Amcanın Barto'dan daha iyi olduğunu gösteren birşeyde yok bence şuan, ki olsa bile Bartolomeo '' Dahada güçleneceğim Luffy senpai senin için işe yarar biri olacağım '' diyen birisi. Yani Barto her türlü o amcayı aşar şimdi veya sonra fark etmiyor.
 
Barto nerede Cavendish'e karşı bariyerim dayanamıyor dedi?
Bomba adam bariyeri aşamadıki. Bartolomeo onu ve kendisini bariyerinin içine sokup Robin ve Cavendish'i öldürmesin diye kendini feda etti, ondan dolayı hasar aldı Bartolomeo.
Bellamy'nin durumununda şundan farksız olduğunu sanmam ;





Pica > Oden netti zaten
Ohaha bunu nerden buldun ya :d

Bu arada Bartonun kullandığı bariyer Elizabellonun tam(?) yumruğuna dayanmış çok da küçümsememek lazım ki Dreasrosa'da bu bariyeri geçen kimse yoktu gibi :S
 

Üye silindi 1004

Fiziksel güç işe yaramaz, ancak ses tabanlı şok dalgaları kullanıcıya zarar verebilir. Normal şok dalgaları da işe yaramıyor. 2. Elizabello'nun attığı yumrukta gördük bunu.
Baya iyi meyve öyleyse. Acaba Law odacağının içinde bariyerin yerini değiştirebilir mi?
 
Fbnin en sıkıcı bölümlerindendi. Kaido ile karşılaşılsın da günümüze geçelim artık. Eğer perde arası verirse de tadından yenmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık