Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 968 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salaklık sadece Oden malında değil zaten 9 kında bir o kadar mal. Sadece güç olarak kendilerini geliştirmişler ulan şu Orichi'ye biraz dikkat etseydiniz adamın yaptıklarını takip etseydiniz ne bilim biraz yönetime el atsaydınız Orichi'ye nasıl bir özgürlük verilmişse adam ülkeyi oyuncağı gibi yapmış. Sonrada Oden gel yardım et Oden'san bizi bırakma naraları atıyorlar.
 
Araya ya Kaido girecek yada Oden bu omurgasızı kesecek.Kestikçede baş sayısı artacak büyük ihtimal.Bir nevi ölümsüzlük gibi, boş yere mangaka o meyve ile göstermedi adamı.
 
Kaido yok bölümde büyük ihtimalle tam Oden slash atacakken araya girip Orochi'yi kurtaracak ve gelecek bölüm uzun bir vs sonrası Oden'ın ölümünü izleyeceğiz tek bölümde bitmez 2 bölüme sarkar büyük ihtimalle vs.
 
Arkadaş bu 9 kın ne işe yarar? Cesedinizi bırakacaktınız gerekirse şaka mısınız? Oden'in karısını ve çocuklarını alıp adadan kaçamadınız mı? Yuh yav.
1 ördek, 1 kedi, 1 köpek, 1 cinsiyetsiz, 1 eşkiya, 1 vasıfsız, 1 de at hırsızının olduğu ekipten ne beklersin? Geriye ninça ile eli yüzüm düzgün beyfendi Denjiro kalıyor ama onların da gücü yetmedi galiba... Hoş kocası bırakıp gidiyor arayıp sormuyor çokta şey etmemek lazım...
 
Denjiro muhtemelen o dönemde yola çıkmış gitmiş. Adayı terk edenlerden birisi de zoroyu alıp götüren birisi olmalı. Bir ihtimal Zoronun götürüldüğünü de görebiliriz. Ayrıca kyoshiro ortada yok. Orochinin koruması bu adam. Odeni o durdurabilir de. Kaido genelde adasında bulunuyor. Hem o sırada ne işi var orochinin yanında.
 

Üye silindi 1004

Oda bu Wano olayı tam olarak doğrultamayacak galiba. Roger "istersen geleyim iki dakikalığına Wano'ya" diyor. Oden "binim kindim hillitmim lizim" diyor. Roger 10 dakikalığına girip çıksa Orochi'yle Kaido topuklarını vura vura kaçacak. Kaido muhtemelen Roger'ı görse ağlayarak sinir krizi geçirirdi. Hani Oden gurur yaptı istemedi tamam o ihtimali geçtim. Ya Oden dese "gelin sizi bi gün misafir edeyim". Kaido'nun tüm planları boşar giderdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık