Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst düzey çoğu yonko komutanı bir yere ait olmadan da 1milyar ve üstü ödüle sahip olacak kadar çaplı yalnız.Mihawk'ın ödülü 1.5 çıkarsa bu hiçbir şeyi kanıtlamaz bana kalırsa.
 
He ya o yüzden en başta pata küte Allah ne verdiyse dalıyor öyle değil mi ondandır.Sonra dövüş stilini değiştiriyor.Böyle dövüşmezdin noldu diye Vergo söylüyor. Dövüş uzadığında kazanamayacağını anlayınca kalbi çalmayı deniyor.Zaten bu bir nevi yenilgiyi kabullenmektir.Ayrıca Vergo G5 üssünün başıdır.Smoker g5 üssüne transfer edilmişti ama oraya g5 üssünün en yetkili sorumlusu olarak atanmadı.Smoker'dan kıdemliydi yani denizcilerde belli bir süreden sonra gücüne göre kıdem verilir Garp'ın amiral yapılmak istenmesi gibi Coby'nin rütbe olarak hızla yükselmesi gibi.
yav mw reyiz hala kendi senaryonu yazıyorsun. senaryo belli. smokerın kalbi lawda, lawın kalbi vergoda. law tüm bunlar olsun istemezdi ama sadı ve vergoyu aynı anda yok etmek için smoker ile anlaştılar. tekrar edelim smoker neden lawın dediklerini uyguluyor=>>> çünkü kalbi lawda... tekrar edelim law neden tek başına iş yapamıyor=>>> çünkü kalbi vergoda... smoker dövüşmüyor bile, taktik uyguluyor, şaşırtıyor, logia olmanın avantajı ile kendisini genleştiriyor. halbuki logia adam mal mı kendi bedenini genişletip hakisi kuvvetli rakibe şans versin vurmak için... orda law kalbini alınca zaten tek seferde hem vergoyu elimine ediyor hem de sadı bitiriyor. hayır ne kastın arkadaş, yeni dünyanın başında takılıp kalmış vergoyu ne büyüttün yav.
 
Luffy>Zoro çünkü reis :D King'de ileri silahlanma çıkarsa işler değişebilir ama denk olduklarına daha çok inanmaya başlarım :D
Olumsuz.

King şu an bile Kata'ya +263m ödül farkı koymuş. Yani zaten +1'de.

Ateş>mochi olduğu için +2'de.

Şu an King 2-0 önde zaten. Bir de bölümler ilerledikçe daha güçlü karakterlerin ortaya çıktığını düşünürsek 3-0 bile diyebiliriz. Bir sürpriz olmaz ise burdan Kata>King'in çıkması mümkün değil :good:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık