Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle de bir yer ki aklın şaşar. Luffy'nin ileri derece haki öğrenmesi iyi hoş. Lakin bunu savunmada kullanmadığı ve dayanıklılığını artırmadığı sürece değişen bir şey olmaz. Herif zoan modu kullanmadı ki haki kullanıp kullanmadığı bile tartışma konusu. Uçurumlar var hala arada.
O haki, savunmada büyük avantaj sağlayacak zaten. İhtiyar Hyo bile o teknik sayesinde Bigmom'ın atağından sağ çıkabildi. Bu konuda çok bastırmak istemezdim ama öyle ya da böyle Kaido bu arc'ta düşecek gibi duruyor. O yüzden artık tek-çift yemez diyorum. Bana kalsa hala erken bu işler için ama mangaka kafaya koymuş. :S Ben olsam en azından bir iki arc daha geçmesini isterdim.

@Eustass Captain Kidd
Zamanında Luffy'yi delemediğine çok pişman olacak reis.
 
Son düzenleme:
O haki savunmada büyük avantaj sağlayacak zaten. İhtiyar Hyo bile o teknik sayesinde Bigmom'ın atağından sağ çıkabildi. Bu konuda çok bastırmak istemezdim ama öyle ya da böyle Kaido bu arc'ta düşecek gibi duruyor. O yüzden artık tek-çift yemez diyorum. Bana kalsa hala erken bu işler için ama mangaka kafaya koymuş. :S Ben olsam en azından bir iki arc daha geçmesini isterdim.

@Eustass Captain Kidd
Zamanında Luffy'yi delemediğine çok pişman olacak reis.
Luffy Kaido'yu kimle alacak? Hele onu de yiğidim.
 

Üye silindi 1004

Ayak işleri Vergo mu..... En güjlü silahını bırakmak mı..... Açlıktan bayılması çok daha kötü değil mi....
Oda’nın halt yemesi. Mihawk ortadan ikiye yarınca bayılmayan adam. Luffy’nin acılarını alınca bayılmayan adam açlıktan bayılıyor.

Tabi Vergo ayakçının teki. Diğerleri de Dressrosa da keyif yaparken garibim Vergo tüm işe güce koşturuyor. Sanji’nin en güçlü silahı bacakları değil mi? Vergo eline vermedi mi o bacakları?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık