Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966: Roger ve Beyazbıyık

Bölüm nasıldı?

  • Muazzam

    Kullanılan: 188 64.2%
  • Harika

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Epik

    Kullanılan: 78 26.6%

  • Kullanılan toplam oy
    293
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüme başlayalım.

-Bege'nin ödülünü görebilen var mı? Bu denizcileri de Bege paketleyecek sanırım ama hikaye nereye varacak onu daha çözemedim. Acaba karısı mı kaçırılacak?

-Oden direkt Roger ve tayfasına dalmaya gidiyor. Gene çok heyecanlı ve korkusuz olduğunu gösteriyor.

-Sanji ve Zoro'nun aksine Rayleigh ve Gaban birlikte hareket etmeyi seviyor gibi gözüküyor. Gaban da karizma yalnız.

-Roger'ın Oden ile kapışmak için gittiği sahnedeki tipi efsane. Oden'e Roger fazla geliyor. Çok hoş bir sahne olmuş.

-Sonrasında WB ve Roger kılıçlarından haki mi salıyor ne yapıyor onlar öyle? Kılıçlar çarpışmadan haki savaşı yaşanıyor sanırsam? Oden'in verdiği tepki ise bunlar ne kadar güçlü böyle der gibi olmuş.

-Bölümün falso yerine geldik. O iki tayfa 3 gün 3 gece dövüşemez Oda efendi. Çizim şekline göre bakarsak Whitey Bay vs Rayleigh, Gaban vs Razuya (mıydı neydi o elinde zincir tutan) olmuş gibi gözüküyor. Ah Oda AHHHHH.

-Son adada dünya hükümetinin şu karanlık tarihi var herhalde. Zaten bunu konuşuyorduk. Dünya hükümeti neden Wano'yu ortadan kaldırmamış burası biraz saçma işte.

-Roger'ın Oden'i istemesi, Oden'in kendi görüşleri ve WB'nin Oden'i vermek istememesi çok hoş olmuş.

-Oden cidden bambaşka bir karakter. Roger, WB ve sonra Oden geliyor. Oda bizi kendisine çok ısındırdı. Ölümü çok üzücü olacak.

-Roger'ı dünya hükümeti, Yani IM-sama hasta etti. Buna cidden eminim. D. olması ve o adaya yaklaşma şansının yüksek olması nedeniyle bunu yapmış olabilir.

-Haftaya o zaman Raftel'e varılacak ve hazine bulunacak. Sonra da Roger'ın idamı ve Oden'in Wano'ya geri dönüşü, Kaido dövüşü ve ölüşü kalıyor. FB'nin bitmesine en az 3-4 bölüm var gibi.
 
Hahahahah.Bu iki kral gerçekten diğerlerinden apayrı seviyede.WB odeni rogerı kk yapıcağını bildiği halde vermiş zorlukta çıkarmamış deli saçması dedi başta dediklerine.Kafayı yiycem WB bence bu serinin zirvesi.Roger la ayrı kulvarları seçmişler bu mangayla birlikte artık racır benim için sadece siyasi tehdit olduğu için kk olarak anılmıştır.Gerçek kral WB.
 
Bundan önce Buggy’nin tek amacının hazine olduğunu zannederdim. Şu an başka bir şeyin peşinde olduğunu düşünüyorum. Adam Altın Çan’ın varlığından haberdarmış ama gidip almaya bile çalışmamış. İlginç.
 
Roger'in gülüşünden bir şey çıkar mı? Meyvesi olanlar ona göre gülebiliyor. Aynı WB gibi. Belki oradan bir teori çıkar. Kanji bilenler göreve. :D
 
Günlerce süren savaşlarda ateşkes araları oluyor diyorduk boşa diyorduk anlatamıyorduk :/ Neyse daha bölümün hepsini okumadım ama Roger vs WB çift sayfa çok iyiydi la, keşke şrfsz Oda biraz uzatsaydı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık