Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB meyve kullanıyor mu burada ? Reis tenezzül etmemiş mi yoksa hala meyvenin sahibi değil mi ?

Her halükarda Reis ha bu arada @Alpamis Ace avatarı iyiydi burnu düzgün şekilleri var bende atayım sana istersen, lütfüye kadar düşme :artiz:
Ace'in küçüklüğü Shanks büyüklügü bıyıksız Roger. :D

@Montana

İki bandajla ölümünr dövüş olmaz bence. O yara ne zaman açılacak merak konusu açıkçası.

@Saitama

Öyle bir iddiam yok açıkçası. Seri sonu için konuşmanın anlamı yok. Eğer boyle bir şey belli edilirse zaten konuşulacak bir şey olmaz.
 
Prime Ray + Prime Gaban 3 gün yenememişler işte o bebeleri daha ne istiyorsun?

WB yüzünden MF savaşı kaybedildi, Marco WB yi kurtaracağım diye arkadan bıçaklandı, Jozu da öyle, Vista Yonko seviyesi sandığınız Mihawk'a karşı 1 gram geri durmadı, daha ne yapsın bu adamlar.
Ben Mihawk'a her daim amiral seviyesi dedim, diyorum. Bunu o kadar çok yazdım ki illa denk gelmişsindir algı yapmayalım bu tarz tartışmak gereksiz. Savaşın durumunun bilincindeyim ama Marco ve tayfanın geri kalanını herhangi bir handikapları yokken de gördük. Bu adamların çapları Wb'ye uygun değil. Kaldı ki bebe hallerini sen düşün. BM'nin çöpleriyle değil KK seviyesiyle kıyasla hangi insan bu adamların bebe hallerini o seviyeye yeterli görürdü? Oden olmasa çok büyük katliam olacağı bence bariz. KK tayfası da iki adamdan ibaretmiş bence bu bölüm sadece onu gördük. O yüzden abartmamak lazım.
 
Oda o hikayeyi hazırlamıştır sen rahat ol. Hem tayfadan kendi rızasıyla ayrıldı adam. Yapacak birşey yok.



Zaten Roger'ı da "Luffy Roger'ı da aşacak" diye destelemiyor muydun? İdeal olarak aşacağını zaten biliyoruz ama sen güç olarak da aşacağı için değil miydi bu overclock yapmış Roger sevgin? Roger WB'yi tokatlasın, Luffy de zaten Roger'ı geçecek. Herkesten üstte olacak :D
Ailesinden biriymiş vaktiyle. Tayfadan ayrıldı diye sevgisi de bitecekse bu daha kötü. Fena itici olur o zaman.
 
4vs2 de böylece tarih oldu. Roger daha wb'ye tek başına yetmiyor. Garp 3vs1 mi yaptı :D Ki diğer tayfa üyeleri de var. Demek ki xebec vs roger + garp olmuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık