Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Tarafını Seç

Tarafım belli


  • Kullanılan toplam oy
    132
Roger üzerine bu seri inşa edilmiş sen arc diyon. Cehalet ala vezni rezalet
Bu dediğin durumu kurtarmıyor yalnız. Hatta daha kötü yapıyor. Üstüne koca seri inşa edilmiş adamın neyini gördük? Onu diğer korsanlardan ayıran nesi var. Bir tane ikonik sahnesi var sadece o da ölmeden önceki anları. 22 yıllık seride WB'nin daha fazla etkileyici sahnesi varsa burada bir problem vardır bana göre. Bak şuan Roger işleniyor ve hala kendine has diyebileceğim bir yanını hissettiremedi bana.
 

Pasif, beta, iktidarsız, VS Aktif, alfa, sağlıklı erkek
Hamile karısını denzicilere emanet eden adam mı alfa? İnsan gözü açık ölür be. Peh. Kaç tane de çocuk öldürülmüş bu serserinin soyunun kurutulması için. Karısı dişini sıkıp hamileliğini 12 aya kadar uzatırken beyefendi gidip kendini idam ettiriyor nasıl olsa öleceğim diye. İrade bile yok, zaten hedefine de ulaşamamış. Adamın tek başarısı kutsal ejderleri korumak, onda da denizcilerle takım olup korsan tayfası indiriyor. Racır'ın denizci sevgisi nereden geliyor belli oldu... Oysa Beyazbıyık hayattan istediği her şeyi elde etmiş, kaç tane adayı ve içindeki mazlumları kurtarmış sayısını Oda bile bilmiyordur. Roger yüzünden yeni doğmuş bebekler öldürülüp anneler çocuksuz bırakılırken Beyazbıyık ailesi olmayan çocuklara baba oluyor.

Yanında One Piece evreninin koruyucusu çikolata kemiren Şanksu olmasa hayali falan da yalan olacakmış Roger'ın. O sonradan işin peşinden gidip Luffy'yi buldu şükür. Luffy 1500 bölüm aksiyona girip bir tarafından ter akıtacak, sonra Raftel'i bulup hükümeti indirince Roger'ın mirasını mı sırtlanmış olacak? Hadi oradan ya. Roger'ın bi halta yaradığı yok.
 
Roger dümdüz bir korsandır. Ana karaktere benzemek dışında pek numarası yok ki ne kadar benziyor o da tartışılır. WB gibi üzerine bir arc inşa edilmiş, kişiliğinden ölümüne kadar efsane bir şekilde işlenmiş bir adam varken düz yağmacı herifin nesi daha kaliteli ve ilgi çekici oluyor acaba.
Harika yorum. :good:
 
Adam herşeyin sesini duyuyor. Garp gibi bir adama emanet etmesi bile adamın ferasetini gösterir. Düşünsene dünyanın en büyük suçlusunun oğluna denizci biri bakıyor. Tam bakıyor de denemez ama Ace için en güvenli yer. Garpa teslim etmese belki 20 yaşını bile göremezdi. Baba öldükten sonra bile oğlunun geleceğini düşünmüş yaşaması için belki de en harika yöntemi seçmiş.
Evet göremeyecekti. Doğar doğmaz babası Roger diye idam edilecekti.
Artık nasıl bir Allah'ın belasıysa çocuğunun bir suç işlemesine de gerek yok aynı şekilde nefret edilmesi için.
 
Zoro bile zevkine değil, ya birini korumak için ya da gücünü arttırmak için dövüşüyor.
Zoro korsanlardan nefret eden biri. Sebebi de aha insanların gözünün önünde, Rojır gibi çakallar, sırtlanlar korsan realitede. Luffy gibi delikanlı kaptanı, Nami/Usopp gibi tayfadaşları değil de Rayleigh gibi gavatoğlu tayfadaşları olsaydı durur muydu tayfada?
 
Adam bütün denizleri fethetmiş. Hala animede adamı övüyorlar Openingde. Rafteli bulmuş. Bütün tarihi öğrenmiş. Dünya Hükümeti adamdan korktuğu için D. İsmni bile saklıyor. Gelmiş geçmiş en büyük oluşum olan Rocksu yıkmış. Tayfasındaki bi miço şuan yonkodan biri. Çağ açmış çağ kapamış. Ve biz WB yi en az 50 bölüm gördük ama Roger'ı belki toplasan 3 5 bölüm gördük. Roger'ı ile alakalı bazı şeyler açığa çıkınca o zman görüşürüz. Ki açığa çıkamadığı halde bile bu kadar efsane olan adam bu kadar şeyler öğrendiğiz adam hayatı anlatılınca ne olur hayal bile edemiyorum
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık