Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Tarafını Seç

Tarafım belli


  • Kullanılan toplam oy
    132
İnsanları düşmanlarına sor demişler. Onlar en iyi anlatır diye. Garp adamdan nefret edemediğini söylemiş. Akainu WB'yi aşağılarken bunu söylemem doğru değil ama Roger büyük bir korsandı diyor. Roger bu bölümde biraz biraz sadist görünse de bence Luffy'ye çok benzediğini söylediği için Luffy'ye benzer taraflarını gösterecek. O zaman Oden'e başta yapılan hakaretler yanlış anlamalar değiştiği gibi Roger'a da karşı değişecek.
 
Roger zaten çöp denizcilerden hasar yiyecek birisi değil. Kral hakiyle hepsini bayıltıp geçerdi.

Wb için bu yaralar rezilliktir. Utançtır.
Roger 70 küsür yaşında gelip de bunları yapamayabilirdi zaten.Bırak hasar yememeyi :D

Tamamen kendi çıkarımların üzerinden yorumluyorsun. Roger öldükten sonra bile kendi tayfasını ayakta tutmuş birisi, en basitinden evladının hayatını garantilemiş. Hayattayken tayfasına nasıl sahip çıktığını düşün. Zevk için adam dövüyor bilgiside palavra, nerede geçiyor o ibare? Ayrıca korsanlık kavramını iyice anlamak lazım, bu adamlar bir rakım çıkarlar doğrultusunda kapışırlar ve savaşın sonunda yediği dayaktanda şikayet etmezler. Korsan dediğin böyle olur, silahı çekiyorsan, mermiyi yemeyi de göze alacaksın. Ha şu da var ki, haticeye değilde neticeye bakacak olursak; Wb MF'e kafa attı, kendi ilen beraber Ace öldü, tayfası ve müttefikleri parçalandı. Roger öldüğünde koca bir çağı günyüzüne çıkardı...
Buradaki herkes kendi çıkarımlarından dolayı farklı yorumluyor zaten.Benim böyle yorumlamam çok normal yani :D WB dediğin adam hem korsan hemde bir baba figürüyken Roger sadece korsan figürüdür.Oden'in ilk başta tayfasına katılmasına ailesi gibi tayfasını tehlikeye sokabilme ihtimalinden dolayı hayır diyen bir adam aynı zamanda.Roger kendi çocuğunu birisine emanet eden bir adam.WB ise başta Ace olmak üzere kendi tayfasındaki çocuklar için her şeyi yapabilecek bir adam.WB gibi 70 küsür yaşlarında olup öyle bir MF performansı çıkarabilecek bir adam da yok bu op evreninde onu da söyleyeyim.
 
Beyazsakal gömenlerin adamın yetim olduğunu unuttuğunu düşünüyorum.Nasıl davranmasını bekliyorsunuz ? Sanji’nin aç görünce bir tas koyması gibi herkese el açmış.Wb muhtemelen çok yalnız bir çocukluk geçirdi.Aile düşüncesi normal.Ace sadece baba yokken psikolojik yıkıma uğramış Wb yine iyi idare etmiş bence durumu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık