Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 964 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro eğer, ölüm tehdidi altında olmasaydı luffye katılmayacaktı. Rüyasını gerçekleştirmek için yaşaması gerekiyor. Mecburen katıldı luffye. söz verdiği için de terk edemedi. Sadece belli şartlar altında terk edebileceğini daha sonra gösterdi.
 
Franky gibi bir gerçek varken kimse zorla girmemiştir tayfaya.
Adamın erkekliğine saldırdılar tayfaya girsin diye bunun ötesi mi var:/ Ulan Robin.
 
Roger sevenler bölümden memnun.
Oden sevenler bölümden memnun.
Tartışmaya gerek yok bence. Keyif almaya bakalım. Yine konu Zoro'ya geldi bir şekilde. :/
 
Ben sana Luffy harici başka birisi aynı durumda dese kabul eder miydi diye sordum sen bana etmezdi Luffy iyi niyetli idi dedin. Sonra da Coby'i işin icine kattın. Ben de Coby de iyi yürekli( hatta Luffy'den bile daha iyi yürekli diyebiliriz.) o cagirsa girer miydi diye soruyorum.
Bir kere sorduğun soru doğru değil. Coby zaten Zoro dan korkuyor ve adamın korsan olma gibi bir hayali yok. Zoro desen ne tayfası var, ne kaptanlıkta/korsanlıkta gözü var. Adam iyi niyetiyle bir fedakarlık yapıp tutsak olmuş ve arkasından adilik yapılıyor. Luffy de bunu kullanarak Zoro’dan söz alıyor bir nevi ve çözünce tayfasına giriyor Zoro. Orada bu teklifi Zoro’ya yapan başka biri var mı da, şimdi başkası yapsa diye cevap verelim? Zaten Zoro sözüne sadık bir adam, başkası olsa onunla da anlaşabilirdi. Ama sonra adamın karakterine göre postayı koyardı. Luffy ise iyi biri olduğu için sonradan tamamen kabul ediyor Luffy’i. Ama sen Sanki Luffy, Zoro’yu gücüyle ve iradesiyle ezip tayfaya katmış gibi konuşuyorsun. Hatırlatırım Luffy’i kimse tanımazken, Zoro’nun namı önden gidiyordu. Hatta Luffy, Coby den Zoro’yu duyunca tayfasına katmakistedi. He Luffy’nin bir çekim gücü olduğu doğru ama bununda güç ile alakası yok. Yani senin yapmak istediğin şey Zoro’yu bir şekilde eziklemek ama bunu öyle mantıksız yapıyorsun ki(çünkü elinde bir şey yok) aşırı derece de saçma oluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık