Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serinin en başından tasarlanan karakterler 20 yılı deviren bir seride maalesef belirsizlik yaratabiliyorlar.

Neticede Oda da o zamanlar serinin bu noktalara geleceğini bilmezdi. Bilseydi eminim ki hem Shanks'i hem Mihawk'ı belki güç belki tasarım belki hikaye olarak daha farklı kurgulardı. Neticede o zamanlar balığa kol kaptıran bir Shanks var. Editörün olayı daha dramatik hale getirmek için baskısı sonucu olmuş bir olay ancak serinin mevcut dinamikleri içerisinde çok abes duruyor.

Edit: Mesela Mihawk'ın tasarlandığı zamanlar Savaş Lordu olmak çok ama çok önemli bir şeydi. Neticede Savaş Lordları bu seride çok uzun bir süre boyunca konu oldu. Ama gel gelelim yeni dünyadan sonra artık gittikçe önemini kaybetmeye başladı ve en sonunda toz oldu artık.

İmparatorlar-Amiraller-Sağ kollar gibi bir üçgen içinde savaş lordları yerini alamadı serinin güncel halinde. Mihawk bu yüzden sırıtıyor zaten.
 
Son düzenleme:
Yemeğin yerine insan olsaydı Sanji onu da tekniklerle keserdi bence. Babası’da diyor hatta seni kılıç yolunda eğitim aldın diye.
Sanji’nin elini kirletmeme gibi bir prensibi olmasa ve eline iki çift kılıç alsa(Allah korusun) sırıtmaz bence.
Tabi canım. Ben hep diyorum zaten. Sanji aşçı adam. Envai çeşit kesici aletle gün içinde sürekli haşır neşir oluyor, üzerlerinde mutlak hakimiyete sahip.
Aşçı dediğin güçlü kuvvetli de olur zaten.
Şu an eline ver kılıcı çok rahat orta seviye kılıç kullanıcısı olarak başlar işte. Birkaç aya, iyice alışınca da orta-iyi ya da iyi seviyeye çıkar rahatça.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık