Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedin ki Zirveyi indiren o ünvana sahip olabilir. Bende 2 kişinin alması dahilinde ne olacağını sordum. Biraz belirsiz bir yanıt verdin. Yani demek istediğim şu ki zirvedeki kişi indirilmeden de o ünvana sahip olunabilir.
O nasıl olacak, ancak ünvan boşta kalırsa yeni birisi çıkar ve en iyi - en güçlü olur. Yoksa bir kişiyi iki kişi alt ederse, ünvan o iki kişiden birine gitmez.

En güçlü konusunda şöyle bir şey var, Wb en güçlü adamdı, Wb öldükten sonra Kaido çıktı ortaya ve en güçlü yaratık ilan edildi. Bana sorarsan şu an bir boşluk yok. Kılıç ustası konusunda da bir belirsizlik yok, neden yok yere soru işareti yaratıyorsun ki? :d
 
Ayrı olur mu olmaz mı değil mesele. @Millennium Wizard Kılıç Timi'nin ayrı bir oluşum olabileceğini ve de bu oluşumun liderinin X-Drake olabileceğini düşünüyor. Sen de lideri olamaz dedin. Ama gördüğün gibi kimse casus birliğinin başında Drake var dememiş. Anlatabimişimdir umarım.
Kılıç timi ayrı bir oluşumsa aslında hemen hemen aynı kapıya denk geliyor aslında. :bilmem:
 
Küçük bir detaya takılmacılık yapalım :D

Wb'nin vücudunun orta tarafının delik olması akciğer fonksiyonlarını etkilediği sebebiyle Wb'nin nefesi almaması ve olay yerinde ölmesi gerekirdi. Wb bir canavar olmadığı için de Oda tarafından Tanrısal Güçler alarak Mf arcının bazı yerlerinde ölümsüz dolaşmıştır. Ve bundan dolayıdır ki ölümsüz olmayan gerçek Wb Akainu tarafından Mf arcının ortalarında öldürülmüştür, Wb Akainu tarafından öldürüldüğü için de Akainu>Wb olup En Güçlü Ünvanı halen o zaman sahip olan Wb'ye 2 veya 3 atan Akainu Wb-Roger-Garp üçlüsünün yanına katılarak Wb-Roger-Garp-Akainu dörtlemesi yaparak seriye yeni bir güç dengesi getirmiştir. Ayrıca burdan da Akainu'nun reformcu bir liderliğe sahip olması sebebiyle kral hakisi olup olmadığı da tartışmalara açık olmuş bazı haberlere göre Punkhazardda Kral Haki kullanmış olduğu yönünde iddialarda mevcuttur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık