Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji sağ kol değil ama şu sahneler zoro'da veya başka bir sağ kol üyesinde olsaydı sağ kolluk için kanıt olarak kullanılırdı.

Efsane sahneyle başlayalım. Sanji önce kaptanıyla görüşüp trene saldıracağını söyler. Luffy ile görüşüp kaptanından izin alır sonra Sanji o efsanevi sözü söyler: I won't hold back!


Ussop konusunda da ilk ayarı veren Sanji'dir.
Tayfada ilk ve tek olarak Luffy’den bağımsız Sanji tayfanın liderliğini üstleniyor ve ad bile takıyor.

Dediğim gibi Sanji sağ kol değil ama herkesten çok sağ kolluk yaptı. Zaten bizim tayfada şu anlık öyle sağ kolluk sistemi gibi bir şey yok.
Sen ne güzel insansın yahu.:utangac:
Sanji candır. :good:
 
Valla dostum , bu güç dengesi şu an çok iyi ama Marineford'ta çok leş gibi bir denge vardı bana göre.Akaiunun bi kısmı yok yani şu an :D .Çok leş bir denge vardı derken , çok basit bir örnek verecek olursam Marco ve Ace.
Katakuri'nin yanından geçemez bu ikisinin marineford'taki halleri.Ya Oda Katakuriyi çok güçlü çizdi ya da Ace ve Marco'yu bir yonkou'nun astları olarak çok güçsüz çizdi.Bence 2.si makul , Marco'nun dayak yemesi hoş değildi bana göre :D .
Hayır Marco Kata'dan güçsüz çizilmedi.İkisinin durumları çok farklı.Kata'nın arcın da show yaptığı kişiler p-up almayan Luffy,Bege,Pedro,Germa falandı.Yani Kata kendisinden net olarak güçsüz olanlara show yaptı.Marco'nun ise karşısında kendisinden net bir şekilde güçlü olan Aka,Aok,Kizaru,Garp gibi isimler vardı.Kata gibi show yapamaması çok doğal.

Bir de işin hikaye boyutu var.Kata işlendiği arcın Luffy için resmen arc bossuydu.O kadar hypelanması,ön plana çıkarılması çok normal.Marco ise kendi arcında Kata kadar ön plana çıkmadı.WB,amiraller Marco'dan daha ön plandaydı.

Kata mf de olsa aşağı yukarı Marco kadar performans gösterirdi.
 
Kimse kusura bakmasın ama tayfadaki sağ kol net bir şekilde Zoro'dur. Sanji dahil olmasına rağmen Luffy'nin yokluğunda tayfayı yönetmiştir.








Buradaki olaya komedi sahnesi diyebilirsiniz ama neden sadece Zoro çıktı. Neden sadece Zoro, Luffy'nin acısını aldı diye de sorgulamak gerek.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık